Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ney la Dof masum mu oldu şimdi sahfklashfkldhasfklhdfs Çocuk öldürmemişmiş. Ulan Dressrosayı alırken de verirken de katliama girişen benim zaten.
 
Mangada kuş kafesini kullandığı başka görünmedi ama kullandığı kesin. İlk yaptığında tayfası tekniğe şaşırmıyor, dof ise ne kadar zaman sonra kafesin nereye geldiğini falan biliyor. Daha önce böyle bir adayı komple yok etmiş muhtemelen.

Etmemiş olsa bile Dressrosa'da niyeti başarılı olsa adadaki çocuk, yaşlı, kadın herkes ölmüş olacaktı. Aman çocukları öldürmeyeyim gibi bir gayreti yok yani.

En karaktersiz adamının b*ktan sesine güldüler diye insanları öldüren, suçsuz yere kardeşini ve babasını öldüren, yine aynı şekilde suçsuz yere Bellamy'i öldürmeye çalışan, en güvendiği adamlarına benim için olun diyen adamdan da empati yapmasını beklemeyin yani. Bu adamı sevecekseniz, iyilik meleği olduğu için değil, kötü biri olduğu için sevin.
Yav ben zaten adamı misyonu için seviyorum. Yaptığı felsefeler vb ki Oda çok haksızlık etti o arc bu bir gerçek ama kimse kabul etmiyor o ayrı bir olay ben kimseyi öldürmedi demiyorum. Doflamingo durduk yere kimseyi öldürmez diyorum. Dressrosada olan olayların hepsi Luffyylerin ve beceriksiz amiralin suçudur. Şimdi kalkıp Dof kafes açtı yok Pikaya güldüler bilmem ne değil olay, kimse de kusura bakmasın yani bu adamın ülkesinde bunlar gelmeden de illa sorun vardır ya da olmuştur ama bu adam herkes oyuncak yapmış en azından engel olmaya çalışanları öldürmemiş. İstese öldürürdü ben Dof iyilik meleği de demiyorum ama herkesin bir sınırı vardır netice de Dof öldürme meraklısı bir adam da değil.
 
Dediklerim arasında mangada olmayan yer varsa söyle. Jinbei'nin Luffy için ölmeye göze alması ve Luffy hakkındaki sözleri bile yeterli. Aynı Jinbei'nin Ace tanımasına ve onunla arkadaşlık yapmasına rağmen Ace'te bu ışığı görememesi başka türlü izah edilemez.:D
Sen ne anlatıyorsun brom ya. Ace kendini Luffy'nin ölmemesi için feda etmedi demenden sonra bir de sana mangadan yerler göstermek için gidip arayacağımı mı düşündün :D
Gidip reisci birine oy atmaması için dil döksem daha iyi.
 
Yolunun üstündeyse öldürüyor sadece, durduk yere kime zarar vermiş? :D
Eminim siviller baya engel olmuştur :D


Allah bilir senin Dragonunda o ülkeler de devrim yapacağım derken kaç sivil ölmüştür. Aynı mantık.
Mantığın öldüğü anlardayız. Mantık böyle bişi değil.


Shiciler aralarında da mı eğlenmesin :S
Adamsan Reverie'den yollarsın hava olaylarını! Senin oğlanın durumu kötü...
Olay sonra şuna dönmesin xD
Ahahahaha bu ne lan skldhfklsdhfkldhfas Şey değil mi bu? Mihawk ve hükümet.
 
Yav timsah sahne alsa ne olacak seriye katacağı ne olabilir ? Hayır adamın bir misyonu kalmadı yani :(

Her şeyin başı Dwey zaten.
Yahu ne demek misyonu kalmadı? Adam Hükümet düşmanı, geçmişi belli değil. Antik silah peşinde ve Alabasta'yı askeri güç için istiyordu. Bildiğin Hükümete savaş açacaktı adam antik silahı bulsa. 2 yıl önce tekrardan girdi Yeni Dünyaya kim bilir neler yapmıştır. Adam mekan yapmış zamanını bekliyor.

Aksine paket olup rafa kaldırılan Dof'un misyonu biter. Bunlar gelip geçici karakterler Croc ile kıyaslamayalım lütfen. :D

Croco hapiste akli dengesini kaybetmiş, işkenceler fazla gelmiş. Wb'nin kafası için hapisten çıktı. :D


Kurtarırsa belki Law'ı kurtarır, meyvesi boşa gitmesin diye. :D
Yahu Selim bu seride Dof denilen karakter bile Croco çakması olarak yaratılmış. Hatta kalitesi bile 1 tık altda 2 yıl sonrası işlendi diye Dof daha üstün görülüyor. Bak bu yorumumu da ss al sakla. Yeri geldiğinde atarsın Croc görününce.

Biri zamanında WB'ye meydan okumuş diğer aynı zamanlarda Tsuru'dan kaçmış. Biri Kaido'nun adını duyunca tirtir titrer diğer gözünü kırpmadan WB'ye yürür. Bu yüzden Crocodile diyor zaten ''Kendini benimle aynı seviyede görmen ne büyük küstahlık. Demek istediğin şey adamın olmama izin ver olsa gerek'' diye. Doflamingo'dan sadece uyanışın başlangıcını gördün. Uyanıştan ilk bahseden Croc'dan ise tamamını göreceksin az sabret. :D

Şu savaşta Luffy ayağını suya daldırıp gösterince gel kardeşim güzel güzel konuşalım yapma bunu ama diye muhabbete girmeye çalışan adamdan mı bahsediyorsun ? :hhh::hhh:
O sahneyi bir daha okur musun? İşine geleni böyle komikçe yazıyorsun ama sende biliyorsun onun öyle olmadığını :D

Adamlar ID de anlaşma yapıyor. Croc'un oradan çıkması karşılığında Luffy'nin MF ye gelmesine yardım edecek adam. Ivankov bile diyor ki ''Eğer MF'ye gitmek istiyorsan o adamı serbest bırakmalıyız. Onun gücüne ihtiyacımız var.'' Hatta ve hatta Ivankov adamı gücüyle durduramayacağını bildiği için Crocodile'ın bir zayıflığıyla tehdit ediyor adamı. MF ye geldiklerinde ise Croc WB'yi görür görmez ona saldırıyor. Luffy su ve G2 ile anca yetişip durduruyor adamı.

Croc da diyor ki ''Neden WB'yi koruyorsun?'' Çünkü koruması için bi sebep yok. Adam WB'yi ilk defa görüyor yani amaçsızca böyle bir şey yaptığını düşünüyor. Luffy ise ''Tahmin ettiğim gibi o WB'' diyor ve ''Ace'' sebebiyle olduğunu söylüyor. Olay sadece bu yani senin dediğin gibi saçmalamalar yok orada. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık