Aynen kaido insancıl değildir dediğin gibi amaAdamın çocukluğu travmatik zaten, yanlış bilmiyorsam babasından falan eziyet görmüş. Ayrıyetten denizcilerin falan iç yüzünü biliyor, pacifistaları falan. Dediğin gibi Saul gibi nem kapmış bence de.
Kaido'dan insancıl bir anlayış beklemiyorum ben, yakıp yıkmaktan bahsediyor. Kafamdaki Drake sağduyulu, akıllı bir adam. Bir amacı vardır. Law bilmem kaç korsan kalbini denizcilere göndermişti. Drake'in bir niyeti vardır, öyle umuyorum.
Meyve yeteneği bile yeterli olmuştur, Kaido'yu cezbetmesi için. Vizyonsuz çıkmaz ya, altyapısı sağlam.Aynen kaido insancıl değildir dediğin gibi ama
sağlam adam arayan birisi.
Mesela shutenmaru’yu istiyor diye adama yıllarca dokunmamış belki drake’de güç konusunda kaido’nun gözüne girmeyi başarmıştır sonuçta meyvesini kullanmadan pacifista’yı duvara gömen tek nova.
Aynen illaki bir niyeti vardır.
Vizyonsuz çıkarsa üzülürüm.
Hahaha Ne olmuş ?Gördüğüm spoiler gerçekse Zoro fanları siteyi ele geçirecek demektir.
Kaynak sağlamsa yayalım hacıGördüğüm spoiler gerçekse Zoro fanları siteyi ele geçirecek demektir.
Olmuşları toplamak için mi? xDBorsalino'nun Wano'a geleceğini düşünüyorum.
Arc sonuna doğru gelecek .