Zoro, Sanji demedim farkındaysanSanji'nin Zoro'ya hallenmesi için 40 yıl "ben adam mıyım" sorusunu kendisine sorması lazım.. Cevabı bulduğunu zannettiği an Zoro'nun karşısına çıksın. Zoro adam yerine koyarsa ne ala koymazsa Sanji düşünsün
Zoro, Sanji demedim farkındaysanSanji'nin Zoro'ya hallenmesi için 40 yıl "ben adam mıyım" sorusunu kendisine sorması lazım.. Cevabı bulduğunu zannettiği an Zoro'nun karşısına çıksın. Zoro adam yerine koyarsa ne ala koymazsa Sanji düşünsün
Bana kalırsa Luffy Zoro'ya hallenmeli. Yanlış anlaşılmasın daZoro, Sanji demedim farkındaysan
Zoro gayet kan alıyor kakudan. Aç bir daha oku.Zoro adama ashurasız çizik bile atamaz iken Sanji Dj kullanmadan bile Jyaburanın tekkaisini kırıyordu nerdeyse.
İş adamlığa kaldıysa zoro nal toplar tayfanın arkasında.Tayfadaki dostunu arkada bırakmayı öneren de zira kendisi.Yonkoudan tırsıp arkadaşını geride bırakmak kime göre adamlık.Zoro ağzına aldığı kılıç kadar bile adam değil.O kılıç kırılmamıştı en azından.
Manga sayfasına boğmama gerek yok bilen biliyor zaten. Ve hala bir sürü mantıksızlığın vuku bulduğu Mf yi örnek vermek güzel gayet iyi.Manga sayfasına boğsana beni Mihawkın b.haki ve k.haki konusunda uzman olduğuna dair.İki yıl önceki,kalbur üstü adamların yoldan geçerken alacağı Luffyi bile kesememiş la adam.Momonga kan alıyordu Luffyden
Göreceğin tek şey gerçekler olacak.Neyse hadi selametle.
Kaç Luffyci bişi olunca Zoro ile sidik yarşınıa giriyordur tam tersi kaç tanedir?Bana kalırsa Luffy Zoro'ya hallenmeli. Yanlış anlaşılmasın da
İki dakka çıkalım dedik, hemen hikaye yazmışsınZoro gayet kan alıyor kakudan. Aç bir daha oku.
Evet adam dediğimize bakalım.
1-Kaptanına sormadan iş yapma.
2- Elim kopacak diye korkaklık.
3-Zeff benim ailem deyip, kendi iradesi ile yola çıktığı arkadaşlarının başını belaya sokmaması gerekirken yarı yolda bırakıp gitmek. Tayfa hemen aşçı bulamayacaktı ve aşçı olmadan gördük ne haldeler.
4- Kaptanı'nı herkesin içinde dövmek.
5-Tayfayı unutup, Puding ile hayallere dalmak.
6- Adam gibi özür dilemeden geri gelip hala yüzsüz yüzsüz takılmak.
Şimdi gelelim Zoro'ya.
1-Sürekli Luffy'nin kaptanlık ağırlığını korumak. Usopp olayı başta olmak üzere bir sürü örnek var.
2- Arkadaşını geri de bırakmak değil, arkadaşının umursamaz bir şekil de kaptan dediği adama sormadan iş yapması ve bunların sonucun da İki Yonkou arasında bütün tayfanın yok olma ihtimali.
3- Düşmanı bellediği adama arkadaşları için boğun eğmek.
4-Dövüşte yada herhangi bir yerde kol, bacak fark etmeksizin her şeyi yapmak.
5-Her zaman kaptanmış gibi tetikte olmak. Robin ilk tayfaya geldiğinde gördük.
ve daha niceleri say say bitmez.
Manga sayfasına boğsana beni Mihawkın b.haki ve k.haki konusunda uzman olduğuna dair.İki yıl önceki,kalbur üstü adamların yoldan geçerken alacağı Luffyi bile kesememiş la adam.Momonga kan alıyordu Luffyden
Manga sayfasına boğmama gerek yok bilen biliyor zaten. Ve hala bir sürü mantıksızlığın vuku bulduğu Mf yi örnek vermek güzel gayet iyi.
Sana da selametle.
Bir tarafın yanlışları ile diğer tarafın doğrularını karşılaştırmakta iyi kafaymış.Sen de sağlam fetişmissin he.Zoro gayet kan alıyor kakudan. Aç bir daha oku.
Evet adam dediğimize bakalım.
1-Kaptanına sormadan iş yapma.
2- Elim kopacak diye korkaklık.
3-Zeff benim ailem deyip, kendi iradesi ile yola çıktığı arkadaşlarının başını belaya sokmaması gerekirken yarı yolda bırakıp gitmek. Tayfa hemen aşçı bulamayacaktı ve aşçı olmadan gördük ne haldeler.
4- Kaptanı'nı herkesin içinde dövmek.
5-Tayfayı unutup, Puding ile hayallere dalmak.
6- Adam gibi özür dilemeden geri gelip hala yüzsüz yüzsüz takılmak.
Şimdi gelelim Zoro'ya.
1-Sürekli Luffy'nin kaptanlık ağırlığını korumak. Usopp olayı başta olmak üzere bir sürü örnek var.
2- Arkadaşını geri de bırakmak değil, arkadaşının umursamaz bir şekil de kaptan dediği adama sormadan iş yapması ve bunların sonucun da İki Yonkou arasında bütün tayfanın yok olma ihtimali.
3- Düşmanı bellediği adama arkadaşları için boğun eğmek.
4-Dövüşte yada herhangi bir yerde kol, bacak fark etmeksizin her şeyi yapmak.
5-Her zaman kaptanmış gibi tetikte olmak. Robin ilk tayfaya geldiğinde gördük.
ve daha niceleri say say bitmez.
Manga sayfasına boğmama gerek yok bilen biliyor zaten. Ve hala bir sürü mantıksızlığın vuku bulduğu Mf yi örnek vermek güzel gayet iyi.
Sana da selametle.
Bak şimdi o Kinemon'un suçu. Tutturdu plan da plan. Şimdi bizim ki dalsa bu sefer de kendi sözünü yurmuş olacaktı. Kaptandan izinsiz hareket ettiği için. Hem bak son bölüm de herkes kılık değiştirip dağıldı yani aynı şeyi yaptılar. Ama ama Odaya söverim Robin sadece dans etmez ise1- Zoro'nun geyşa olmasına izin veriyor. Sanji'ye Viola'ya yürüdü diye gavat diyenler buna ne der acaba. Hatta bazı Zoro fanları Robin'i Zoro'nun müstakbel eşi falan diyorlardı Şimdi Zoro kendi elleriyle mi şey yapmış oldu.
Yakalandı çünkü reis son ana kadar sözünde durdu. Sonra baktı ölecek, Küçük bir bıçak ile adamı kesip, üzgünüm kinemon dedi. Ve aynısını Luffy de yaptı. Zoro dedi ki bak Luffy Kinemon olay çıkarmayın dedi. Luffy de tamam sonra düzgünce özür dileriz diyor2- Kılıcı yüzünden Wano'da yakalanmış olması. Sanji'ye BM yüzünden laf atarsınız. Al işte bir benzeri Zoro'da oluyor.
Hallen di ama o kadar havalı ki. Konuşurken bile adam kesiyordu reis, her zaman tetikte.3- Dövüş esnasında dövüşü bırakıp Luffy'nin elindeki kılıca hallenmesi. Bu benim gözümde bittiğinin resmidir.
aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış, idare edicez artıkDaha var da bu kadarlık idare et
O bile eşittirKaç Luffyci bişi olunca Zoro ile sidik yarşınıa giriyordur tam tersi kaç tanedir?
Benden sağlamı sensin. Diğer tarafın yanlışı yok kiBir tarafın yanlışları ile diğer tarafın doğrularını karşılaştırmakta iyi kafaymış.Sen de sağlam fetişmissin he.
Yani Luffy> Mihawk mı? Hem elleri gidiyordu bizim çocuğun yani direk tek yiyecekti. Madem gücü yermiyormuş neden öyle bir sahne oldu?İşine gelmedi mi mantıksızlık tabi.Amiraller Luffyi teklerken Mihawkın tekleyememesi mantıksızlık değil güç yetmezliğidir.Hadi eyvallah