Belirtilmemiş tabi lan manyak@Densetsu no Samurai
Zaten o sahne de olmasaydı bu konuları hiç tartışmaz, direkt gereksiz bir özellik derdik. :/ Bakalım artık.
Ben de fikrimi belirtem mi? Edilemez düşüncesindeyim. O olay tamamen kılıç ustası ruhuyla alakalıydı bana sorarsan.
Teşekkür ederim. Birkaç fikir daha alabilirsem kafamda netleşecek gibi durum.
Eyvallah fandaşBen buna şöyle yaklaşacağım; her ne kadar bazı kesimler bir kerelik olduğunu düşünse de , ben o olayın her şeyin nefesi olduğunu düşünüyorum. Aynı yer de Zoro kayaların da nefesini duydum, nereye düşeceklerini biliyordum diyor. Sonra ağaçlar, yeryüzünün nefesi diye devam ediyor ve sonra çeliğin nefesini duydum deyip kesiyor. He bunu haki ye bağlar mı ne yapar bilmem. Zoro da şeytan ruhu olduğu da malum, lanetli kılıç ile bir alakası yok o Ashura'nın falan da. Zoro'nun iradesine boyun eğmiş bir kılıç o sonuçta yani Zoro'nun içinde ki şeytan üstün geliyor muhtemelen. Şimdi bunları niye yazdım çünkü Zoro hakkın da bir sürü şey var gerçekten kapalı bir kutu her an her şey olabilir. Benim düşüncem bu fandaş
İki yıl önce gözlem haki biliyor Zoro. Ama asıl sorun şu ki iki yıl sonra gözlem haki bilen başka kişiler hissedemiyor.Bende çok kararsız kalıyorum biliyor musun ? Mesela gözleme daha yakındım ama 2y önce haki bilmezken de hissetmesi biraz garip kalıyor sanki.Bilemedim ya.:/