Tahmin et dedim sadece. Luffy>Zoro mevzusu resmiyete bağlandı ya hani o yüzden şeettim.İki yıl sonraki Zoro'yu görene kadar herhangi bir konuda fark yediğini söyleyemeyiz
Tahmin et dedim sadece. Luffy>Zoro mevzusu resmiyete bağlandı ya hani o yüzden şeettim.İki yıl sonraki Zoro'yu görene kadar herhangi bir konuda fark yediğini söyleyemeyiz
Aynen hakkını yemezsin aynı zamanda sevmezsin olması gereken de bu aslında ama bazıları işte sevmeyince sülaleden başlayıp eziyor karakterleriSanji'ye hak veriyorum ben zaten. Psikolojiden anlamayanlar laf eder sadece.
Forum o konuda acayip. Stres atıyorlar işte yavrucaklar.Aynen hakkını yemezsin aynı zamanda sevmezsin olması gereken de bu aslında ama işte sevmeyince millet sülaleden başlayıp eziyor karakterleri
Otoriteden bahsediyor hacı kaptandan sonra en fazla onun otoritesi var falan gibi, ikinci kaptan demişler zaten yani orada güç yok, güç olayı olsa daha önce gelme sonra gelme gibi bir söz kullanılmazdıTahmin et dedim sadece. Luffy>Zoro mevzusu resmiyete bağlandı ya hani o yüzden şeettim.
O günkü darbeden sonra hala hayatta mısın sen ya?Otoriteden bahsediyor hacı kaptandan sonra en fazla onun otoritesi var falan ikinci kaptan gibi demişler güç yok yani, güç olayı olsa daha önce gelme sonra gelme gibi bir söz kullanılmazdı
His strength ne zamandan beri otorite oldu?Otoriteden bahsediyor hacı kaptandan sonra en fazla onun otoritesi var falan gibi, ikinci kaptan demişler zaten yani orada güç yok, güç olayı olsa daha önce gelme sonra gelme gibi bir söz kullanılmazdı
Ne darbesinden bahsediyorsun sen ya, önce Zoro'nun yardımcı kaptan olduğunu söylemiş sonrada otorite olarak kaptandan sonra geliyor demiş işte, arkadaş nasıl yorumluyorsunuz bazı şeyleri anlamıyorumO günkü darbeden sonra hala hayatta mısın sen ya?
Noldu la, sana senin gibi yazdım neden saygısız oldum ki şimdi :SBir yanlışlık olmasın ?
Bulduğum boncuklarla hoş ediyorum gönlünü nankörrr!
Lan zannedersin çok dolu muhabbet ediyon. Nedense sulu muhabbetlerin de hep Mihawk-Zoro konularına denk geliyor. Madem o kadar boş muhabbetler dahil olup da konuyu sulandırma karşiiim. Senin boş gördüğünü başkası dolu görüp tartışıyor belki ? Saygısız yaa
İki yıl sonraki Zoro'yu görene kadar herhangi bir konuda fark yediğini söyleyemeyiz
Mihawk konularından mı öğrendin bu taktiği doğru söyle xDNe darbesinden bahsediyorsun sen ya, önce Zoro'nun yardımcı kaptan olduğunu söylemiş sonrada otorite olarak kaptandan sonra geliyor demiş işte, arkadaş nasıl yorumluyorsunuz bazı şeyleri anlamıyorum
Otorite güç anlamında da kullanılıyor, hem önce gelme sonra gelme gibi şeyler söylediğinden daha öncesinde de yardımcı kaptan olarak etiketlediğinden otorite olması çok normal geliyor, en azından ''Nami-Zoro'' bu sahnede zorlu durmasından diye çevirmekten daha mantıklı söylediğimHis strength ne zamandan beri otorite oldu?