Yok canım özürlük bir şey yok. Okuyup okumamak benim elimde sonuçta. Takılıyorum ben bakma. O kadar emek verip yazıyorsun. Ben teşekkür ederim asıl. Eğer yazmaya devam edersen, ben de zevkle okumaya devam edeceğim.Özür dilerim öyleyse.
Yok canım özürlük bir şey yok. Okuyup okumamak benim elimde sonuçta. Takılıyorum ben bakma. O kadar emek verip yazıyorsun. Ben teşekkür ederim asıl. Eğer yazmaya devam edersen, ben de zevkle okumaya devam edeceğim.Özür dilerim öyleyse.
Ahahah. Kendimi banlattığım zaman şu Kinemonların geçmişi açıklandı ve Momonosuke'nin Roger'ı hatırlaması olayı bile tamamen bağlandı ya. Ayağa kalkıp Hisoka tepkisi verdim belimi öne atarakAyh. Hisoka'laştım. Ndnsmsms
Diğeri de totosundan kan aldırıyor işte olm. Şart mı ağzı doluyken konuşması!Valla orasını burasını bilmem.Birisi güç için ağzına alıyorsa diğeri beleşten güçlenmeyecek !! Nerde adalet ? nerde hak hukuk ?
Zoro'nun genel tavrını bile anlayamamışsın kendine Zoro fanı diyorsun. Bu adam niçiin düşmanının sürekli yarasına saldırmasından sonra kendi o yarayı saldırdı peki? Bana bir açıklar mısın?Savunma olarak sunduğun sahnelerde geçen olayları bile kıvırmış dürmüşsün, yok zorlu görünmek için ayağını kesti de şöyle böyle oldu da falan demişsin, ben buna gülmeyip napayım ?
Hem bak bir sürü kişi geriliyor biz iki gülücük atak ne olacak ya
Kimseyi engellemiyorum. Kendimce sebepleri var. Uzun uzun yazmayayım.Ben tartışmayı değerlendirmemiştim, birisi sorunca belirttim ama. Forumun bana ihtiyacı yok zaten. Ben burda takılıyorum sadece ama sen garip bir şekilde sen herşeye alınıyorsun. Benim seni anlamam benim için değerli senin için bir değeri olması gerekmiyor. Çok canın istiyorsa görmemek için engelleyebilirsin basit.
Valla bunu diyebiliyorsan haklısın diyeyim ne diyeyim yani.Ben düşünemiyorum.Diyebilirim ne var bunda. Sen diyemez misin? Diyemez isen neden? Adam yuma ile dövüşüyor sonra Oz ile sonra Kuma sonra Luffy'nin tüm acıları? Ve bu küçümseniyor öyle mi? Gerçekten çok ilginç. Şimdi bir et yer düzelir diyeceksin herhalde. Göğsüne yara alırken de et yeseydi ameliyata ne gerek vardı.
Dur hele. Beğeni de geliyormuş, bir güzel beğeni kasarım. Zohahaaha. İşsizlik banzaiaiaiaiaayyyayayamoo.Yok canım özürlük bir şey yok. Okuyup okumamak benim elimde sonuçta. Takılıyorum ben bakma. O kadar emek verip yazıyorsun. Ben teşekkür ederim asıl. Eğer yazmaya devam edersen, ben de zevkle okumaya devam edeceğim.
Ahahaha. Nokta atışı yapmışım resmen.Ahahah. Kendimi banlattığım zaman şu Kinemonların geçmişi açıklandı ve Momonosuke'nin Roger'ı hatırlaması olayı bile tamamen bağlandı ya. Ayağa kalkıp Hisoka tepkisi verdim belimi öne atarak
Yanlış. Doğrusu: Zoro'na mı gitti gardaş?@twei zoro'nun luffy'den dayanıklı çıkmasına neden bu kudar öfkelenmektesin?
Aldıracak işte.Yok öyle beleşten şeyler.Bu seri van piis.Diğeri de totosundan kan aldırıyor işte olm. Şart mı ağzı doluyken konuşması!