Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum böyle karakterler bir şeyler deyince kabul ediliyorsa bende bir şey söylüyorum herkes kabul edecek.

Crocodile diyor ki ''Beni çölde yenebilecek her hangi bir canlı yok''

Crocodile KK seviyesidir. Hatta ondan bile üstündür kabul etmeyen mangayı inkar eder. Hadi buyrun.
İiii dedin. Hadi ateistler buna da bir şey diyin.
 
Düşün bi bakalım Zoronun acılarını Luffye versek ne olur ? Zoronun düştüğü duruma düşer der misin ? 2 arc kendine gelemez avare avare gezer dyebilir misin mesela.
Diyebilirim ne var bunda. Sen diyemez misin? Diyemez isen neden? Adam yuma ile dövüşüyor sonra Oz ile sonra Kuma sonra Luffy'nin tüm acıları? Ve bu küçümseniyor öyle mi? Gerçekten çok ilginç. Şimdi bir et yer düzelir diyeceksin herhalde. Göğsüne yara alırken de et yeseydi ameliyata ne gerek vardı.
 
Ben de senin dediğini yazdım zaten. Manyak bir çıkarım falan yok ortada. Manga sayfası koydum, çeviri koydum. Daha önce çok tartışılan biri konu olduğu için gündeme getirdim. Bu forumda her konu senin ilgini çekecek diye bir şey yok. Tartışmayı değerlendirmene de gerek yok. Senin gibi üstün bir varlığın beni anlamaya çalışması her ne kadar onur verici olsa da, seni üzüyorsa buna bir son ver.
Ben tartışmayı değerlendirmemiştim, birisi sorunca belirttim ama. Forumun bana ihtiyacı yok zaten. Ben burda takılıyorum sadece ama sen garip bir şekilde sen herşeye alınıyorsun. Benim seni anlamam benim için değerli senin için bir değeri olması gerekmiyor. Çok canın istiyorsa görmemek için engelleyebilirsin basit.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık