Başka şartlarda olsa görmek isterdim bu dövüşü ama şu durumda fena söverim Oda'ya. Kedi-köpeğin hakkıdır Jack. Aksi olursa şerefsizlik yapmış olur magaka. :SZoro, Jack'le karşılaşıyormuş işte. Belki o kapışma olur.
Başka şartlarda olsa görmek isterdim bu dövüşü ama şu durumda fena söverim Oda'ya. Kedi-köpeğin hakkıdır Jack. Aksi olursa şerefsizlik yapmış olur magaka. :SZoro, Jack'le karşılaşıyormuş işte. Belki o kapışma olur.
Yalnız zaman atlaması sonrası için mi söylemişler bunu ?Zoro, Jack'le karşılaşıyormuş işte. Belki o kapışma olur.
Bunlar ne güzel bilgiler böyle ya hu? Eline sağlık.
@Alpamis Luffy>Zoro>Sanji diyor.
Belki sonuçlanmaz ama iki taraflı bir şov falan olur.Başka şartlarda olsa görmek isterdim bu dövüşü ama şu durumda fena söverim Oda'ya. Kedi-köpeğin hakkıdır Jack. Aksi olursa şerefsizlik yapmış olur magaka. :S
Zoro, güç olarak kaptanının ardından gelir. Her zaman düşmanın 2.en güçlü adamını alır, gibi bir şeyler diyor. Ayrıca yardımcı kaptan diyor.Hiç Oda'lık bir hareket gibi durmuyor.
Luffy fanları biraz sevinsin diye yapmış sonuçta seri sonu Luffy = Zoro olacak yine kaçınılmaz bir son bu.Hiç Oda'lık bir hareket gibi durmuyor.
Zaman atlaması öncesindeki kartta yazıyor. Zaman atlamasından sonraki kartta böyle bir kıyas yok.Yalnız zaman atlaması sonrası için mi söylemişler bunu ?
Bizim söylediklerimizi söylemiş yani. Neyse hava atmıyacağım. Zaman birlik olma ve kabulleniş vakti.Zoro, güç olarak kaptanının ardından gelir. Her zaman düşmanın 2.en güçlü adamını alır, gibi bir şeyler diyor. Ayrıca yardımcı kaptan diyor.
Ben çoktan kabullendim. Yazdım mesajı kaçırdın sen.Bizim söylediklerimizi söylemiş yani. Neyse hava atmıyacağım. Zaman birlik olma ve kabulleniş vakti.
@Millennium Wizard
Seni mi kıracağım hadi öyle olsun. Sevinmek gülmek herkesin hakkı.
Yav aslında olay çok basit. Yarın bir gün Zoro ve Mihawk ünvan için dövüşse hakileri mi kapatacaklar? Bunu bekleyen var mı cidden? O zaman neden geçmişte Shanks ile hakileri kapatıp dövüşsünler? Sadece haki de değil. Dövüşmeden önce bak Zoro şunları şunları yapmak yasak mı diyecek Mihawk?Zoro, Jack'le karşılaşıyormuş işte. Belki o kapışma olur.
Bunlar ne güzel bilgiler böyle ya hu? Eline sağlık.
@Alpamis Luffy>Zoro>Sanji diyor.