Babalığı gömse gömse ayıboğan üzerinden gömer. Ace ise zaten gömük durumda xDWb ve Ace'yi gömmek fazla gelir Op'u bırakırım
Babalığı gömse gömse ayıboğan üzerinden gömer. Ace ise zaten gömük durumda xDWb ve Ace'yi gömmek fazla gelir Op'u bırakırım
Ace kendini kanıtladı.Wb'nin gömecek malzemesi yoktur.Wb ve Ace'yi gömmek fazla gelir Op'u bırakırım
Kendi adına konuş Luffy fanı, Ace'nin A'sından 10 tane Luffy çıkarBabalığı gömse gömse ayıboğan üzerinden gömer. Ace ise zaten gömük durumda xD
Bıbımı lıf sıylımı pıslık hırıf!Kendi adına konuş Luffy fanı, Ace'nin A'sından 10 tane Luffy çıkar
Adından. Yarma ya. Kadın yakıştıramadılar@Historia
Quen neden okama çıkıyor onu anlamadım
Yok la ondan değil. Smoker görmüş capon arkadaşından. Queen baya baya okamaya benziyormuş. :/Adından. Yarma ya. Kadın yakıştıramadılar
Açıkcası ben zaten Quin falan beklemiyordum onunda nerden çıkarıldığını da anlamadım.Yakında bu King,Quin de mitler arasına girer.Adından. Yarma ya. Kadın yakıştıramadılar
Smoker öyle bir izlenim almış.@Historia
Quen neden okama çıkıyor onu anlamadım
Değildir yav. Okama kaldıramıyorum artık yeter.Yok la ondan değil. Smoker görmüş capon arkadaşından. Queen baya baya okamaya benziyormuş. :/
Bakalım. Tipler fena ama.Açıkcası ben zaten Quin falan beklemiyordum onunda nerden çıkarıldığını da anlamadım.Yakında bu King,Quin de mitler arasına girer.