Bunlar bir takım uydurmalarBıbımı lıf sıylımı pıslık hırıf!
Ayıboğan işine ne diyorsun? :/
Bunlar bir takım uydurmalarBıbımı lıf sıylımı pıslık hırıf!
Ayıboğan işine ne diyorsun? :/
Okama Kenpo kullanmaması için işte :/ Gerçi çıksa iyi olur çekinmeden döverdi diyeceğim de bizimkiler o seviyede mi emin değilim@Historia
Quen neden okama çıkıyor onu anlamadım
Ben sanmıyorum yav okama falan çıkacağını gerçi ceylan jartiyer falan giyordu ama.Yoo dostum yooOkama Kenpo kullanmaması için işte :/ Gerçi çıksa iyi olur çekinmeden döverdi diyeceğim de bizimkiler o seviyede mi emin değilim
Yalnız ortada kalan kişi büyük ihtimalle kadın olan,bu değil bu şuna benziyor.Smoker öyle bir izlenim almış.
Bunun arkadaşı buna ilerki bölümlerin çizimlerini göstermiş japonyadan.
Baksana şu surata okama gibi sırıtıp duruyor.
Mesela zoro kesin jack ile karşılaşıyormuş.
Vivre cardlar açıklandı. Yokluğun baya hissediliyordu.
Hayırdır ne diyor? Mihawk Shanks'i egitti felan mı?Vivre cardlar açıklandı. Yokluğun baya hissediliyordu.
Valla devrimcilerin suiletinden morleyin okama çıkacağını kimse tahmin edemedi bu da aynı hesap işte. Hem okamaların çene yapısı büyük olması ve hep gülüyor olmaları beni direkt üçünden gülen kişiye yöneltti.Yalnız ortada kalan kişi büyük ihtimalle kadın olan,bu değil bu şuna benziyor.
Zoro, Jack'le karşılaşıyormuş işte. Belki o kapışma olur.Time skip sonrası hiç zorlanmadan Wano'ya kadar gelip bir anda p-up alması eğreti durur biraz. Bari önceden birisiyle ölümüne kapışsın da ondan sonra Shogun'a yürüsün.
Bunlar ne güzel bilgiler böyle ya hu? Eline sağlık.Zoro'nun kılıç yeteneği için "master swordsman" ifadesi kullanılmış. Mihawk ve Shanks için de kullanılmıştı. Ancak fb'de Mihawk Zoro'ya haki ile kılıçların çizik almayacağını söyleyerek kılıç kullanan birisi için hakinin önemini vurguluyor. Yani kılıç yeteneğinde "master swordsman" olsan bile haki ve fiziksel güç ile daha da güçlü bir kılıç ustası olabiliyorsun. Mihawk neyi bekliyor? "Shanks'tan güçlü bir kılıç ustasını". Yani olay akrobatik kılıç yeteneklerinde değil bir yerden sonra. Olay haki ve güçte.
Edit: İlk cümle.
Yok Mihawk, Shanks'ın düşmanlarını yenip ona Yonkou yolunu açmış gizli kaptan Mihawk'mış.Hayırdır ne diyor? Mihawk Shanks'i egitti felan mı?