Niye güvenilmezmiş hacı ? Öyleyse öyle deriz en fazla sıkıntı yok@RedTeroR
Bak diyorum bu databooklara güven olmaz sen gel beni dinle
Ya o anlama geliyor doğru. Bir şey diyemem sadece altındadır gibi bir cümle kursa daha net olurdu. Neyse Luffy 100 ise Zoro 98 97 olsun oda kabul. Zaten daha çok ara açılmaz herhalde.Biliyorum, özellikle aldım o kısmı. Çünkü zaten vivre card'ın içinde yazıyor aynı şeyler. Adam sadece en dikkat çekici iki kısmı ayrı bir şekilde bir daha yazmış göze çarpsın diye.
Sanji tarafı niye darbe yesin Zoro=Sanji diyen mi vardı?Eveett bir mitin daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Şu Luffy-Zoro muhhabeti de tarihin çöplüğüne karışmış oldu böylece.
Bu arada Sanji tarafı da darbe almış. :/ Zoro ile Sanji'yi kapıştırmayın, Zoro işini bitirir demişler aynı zamanda.
Valla geçmiş olsun, çeviri falan yapın şuraya da biz de kıvıralım biraz hacılar olmuyor böyleEveett bir mitin daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Şu Luffy-Zoro muhhabeti de tarihin çöplüğüne karışmış oldu böylece.
Bu arada Sanji tarafı da darbe almış. :/ Zoro ile Sanji'yi kapıştırmayın, Zoro işini bitirir demişler aynı zamanda. Bu arada mangada geçmese bile Zoro vice captain sıfatıyla tanıtılmış.