Zoro ateş kesince Saboyu da kesmiş sayıldı. Çünkü Sabo da ateş.Sabo boru kullanarak serinin bug’unu bulmuş ya la
Sabo “Elimle kafa tası parçalayabilirm” dedi ama kılıç kullanan kişilere işlemiyormuş bu özellik
Zoro ateş kesince Saboyu da kesmiş sayıldı. Çünkü Sabo da ateş.Sabo boru kullanarak serinin bug’unu bulmuş ya la
Sabo “Elimle kafa tası parçalayabilirm” dedi ama kılıç kullanan kişilere işlemiyormuş bu özellik
Hayır, Sabo meyveyi yiyince otomatikman Kinemon>Sabo olduZoro ateş kesince Saboyu da kesmiş sayıldı. Çünkü Sabo da ateş.
Kinemon tekniğini geliştirirse Akainuyu alabilir mi?Hayır, Sabo meyveyi yiyince otomatikman Kinemon>Sabo oldu
Shusui'yi alsa keser bence.Kinemon tekniğini geliştirirse Akainuyu alabilir mi?
Sabo: Kuma'yı bu hale sokanları affettim.Sabo kim len, boşalmış abi kontenjanına mülakatla atanan memur, boş adam, Adidas'ın çakması abibas. Başka bir numarası yok. Ha Kuma Reis'i kurtarmak için ortamı ateşe verirse gözüme girer o başka
Motivasyonu da belirtmen lazım.Sabo: Kuma'yı bu hale sokanları affettim.
Zalim Kuma lan. Ama bu forumda en çok senin trollemeni sevdiğimdenMotivasyonu da belirtmen lazım.
Sabo: Kuma'yı bu hale sokanları affettim, çünkü Kuma kin gütmemi istemezdi.
İyi şenks'e falan gitmedi la meyve, Kinemon Yonko gücünde mi diye tartışırdık bak sonra
Yani kimisi de Gentle Kuma diyor, mesela 908'den okuyabilirsin. https://mangalife.us/read-online/One-Piece-chapter-908.htmlZalim Kuma lan. Ama bu forumda en çok senin trollemeni sevdiğimden