Öyle görünüyor. Zaten Tashigi açıklıyordu o sahneyi. Kral haki olsa fark ederdi herhalde.Monet sahnesi boşa çıktı o zaman.
Öyle görünüyor. Zaten Tashigi açıklıyordu o sahneyi. Kral haki olsa fark ederdi herhalde.Monet sahnesi boşa çıktı o zaman.
O sahne bence kılıç ustalarına özel şu aura meselesi çıkacak.Öyle görünüyor. Zaten Tashigi açıklıyordu o sahneyi. Kral haki olsa fark ederdi herhalde.
Aura değil de haki kullandığını biliyordu, "kullansa ölmüştüm" korkusu sebep oldu diye hatırlıyorum.O sahne bence kılıç ustalarına özel şu aura meselesi çıkacak.
O sahne bence kılıç ustalarına özel şu aura meselesi çıkacak.
Tashigi böyle açıklıyor. Ama aura meselesini fark etmemiş olabilir tabii. Şu sumo meselesinden sonra o aura konusunu bir yere bağlayacak gibi. Bakalım.Aura değil de haki kullandığını biliyordu, "kullansa ölmüştüm" korkusu sebep oldu diye hatırlıyorum.
Sahneyi çok hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla şöyle oluyor: Monet bir sebepten(haki/aura) donup kalıyor ve sonrasında Zoro kesiyordu. Monet galiba Zoro'nun haki kullandığını düşündüğü için ya da Zoro'dan gelen aura nedeniyle hareket edemedi diye hatırlıyorum. Ama baktığımızda (bana göre) aura olması daha muhtemel. Ben bu aura olayını h.hakinin kılıç ustalarındaki karşılığı gibi görüyorum. Tamamen h.haki gibi geniş çaplı bir kullanım değil de daha çok birebirde etkili olan bir özellik gibi bir şey işte.Aura değil de haki kullandığını biliyordu, "kullansa ölmüştüm" korkusu sebep oldu diye hatırlıyorum.
Zoro tepki veremeyecek bir hızda kesiyor diye hatırlıyorum ben de. Ondan sonra da öldüydüm haki kullansa diye, dengesi bozuluyordu. Sahneye bakmak lazım.Sahneyi çok hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla şöyle oluyor: Monet bir sebepten(haki/aura) donup kalıyor ve sonrasında Zoro kesiyordu. Monet galiba Zoro'nun haki kullandığını düşündüğü için ya da Zoro'dan gelen aura nedeniyle hareket edemedi diye hatırlıyorum. Ama baktığımızda (bana göre) aura olması daha muhtemel. Ben bu aura olayını h.hakinin kılıç ustalarındaki karşılığı gibi görüyorum. Tamamen h.haki gibi geniş çaplı bir kullanım değil de daha çok birebirde etkili olan bir özellik gibi bir şey işte.
Bakalım artık. Aura bir güç olarak karşımıza çıkmayıp sadece Zoro'nun kararlılığını ifade eden bir durum olarak da çıkabilir.Tashigi böyle açıklıyor. Ama aura meselesini fark etmemiş olabilir tabii. Şu sumo meselesinden sonra o aura konusunu bir yere bağlayacak gibi. Bakalım.
Monet, Zoro bir şey kullandı zannıyla donup kalıyor diye hatırlıyorum. O zannettiği şey de ya haki ya da aura. Sonrasında kesiyor zaten.Zoro tepki veremeyecek bir hızda kesiyor diye hatırlıyorum ben de. Ondan sonra da öldüydüm haki kullansa diye, dengesi bozuluyordu. Sahneye bakmak lazım.
Edit: Eğer kılıç ruhu muhabbeti böyle etki doğuracaksa, meyve ruhları da doğursun.