Şu an için doğru bilgi değil mi?Özür dilerim bu databooku ciddiye alamıyorum :S wtf???
Şu an için doğru bilgi değil mi?Özür dilerim bu databooku ciddiye alamıyorum :S wtf???
Bunu diyeceğini biliyordum desem xDŞu an için doğru bilgi değil mi?
K.haki sahnesi var mı ki ? Şu alabastadaki kılıç mevzusu dışında hatırlamıyorum ben.Şu an için doğru bilgi değil mi?
Bravo ne diyimBunu diyeceğini biliyordum desem xD
Caribu'yu sezme sahnesi var aklıma gelen.K.haki sahnesi var mı ki ? Şu alabastadaki kılıç mevzusu dışında hatırlamıyorum ben.
Hatırladım evet.Hepsi seziyordu hatta.Bravo ne diyim
Caribu'yu sezme sahnesi var aklıma gelen.
Paylaşımı yapan kişi bölümü bilmiyor ki hoşuna gitsin.Bölüm hoşuna gitmiş demekki.
Aynen.Hatırladım evet.Hepsi seziyordu hatta.
İlk yazdığını yanlış anlamışım. Şimdi anladım.Paylaşımı yapan kişi bölümü bilmiyor ki hoşuna gitsin.
Yani Zoro'da kral haki yok mu? Bunu mu anlayacağız buradan?Caribu'yu sezme sahnesi var aklıma gelen.
Şu ana kadar mangada kullanılanları yazıyor anladığım kadarıyla. Teoriler vardı ya şu sahnede Zoro h.haki kullandı falan gibi. Kullanmamış demek ki.Yani Zoro'da kral haki yok mu? Bunu mu anlayacağız buradan?
Monet sahnesi boşa çıktı o zaman.Şu ana kadar mangada kullanılanları yazıyor anladığım kadarıyla. Teoriler vardı ya şu sahnede Zoro h.haki kullandı falan gibi. Kullanmamış demek ki.