Mihawk'ın seviyesini anlamak için iki bölümde incelemeliyiz. Aklıma gelenler:
A) Mihawk'ı doğrudan veya dolaylı olarak öven eylemler
1) Mihawk, savaşa girmek için diğer lordların yanında yer alınca lordlar hatta amiraller bile şaşırıp övücü nitelikte imalarda ve sözlerde bulunuyorlar.
2) Kim\ler tarafından verildiği belli olmasa da Dünyanın En İyi Kılıç Ustası ünvanı onun.
B) Mihawk'ı dolaylı ya da doğrudan küçümseyecek eylemler
1) Shank ile karşılaştıklarında Mihawk Shanks'e 'tek kollu olan bir adamla bu saatten sonra ödeşmeye lüzum görmüyorum' diyor.
2) Beyazbıyak için söylediği 'methiye'.
3) Kaido'nun Deniz Lordları için söylediği küçümseyici söz.
Mihawk Yonko seviyesinin aşağısında olduğu belli, Doflamingo'yu 3. veya 4. tümen komutanı dersek ve Mihawk'ın onun üstünde olduğunu varsayarsak geriye amiral ve sağ kol seviyeleri kalır. Sağ kol seviyesinde biri örneğin Katakuri, MF savaşına girseydi bu övgüleri alır mıydı, Mihawk kadar olmasa da alır. O kapasiteye sahip.
Yani Mihawk en güçlü sağ kol ve amiral denkliğindedir benim için.
Ateşi harlamaya ben de katılayım dedim.
A) Mihawk'ı doğrudan veya dolaylı olarak öven eylemler
1) Mihawk, savaşa girmek için diğer lordların yanında yer alınca lordlar hatta amiraller bile şaşırıp övücü nitelikte imalarda ve sözlerde bulunuyorlar.
2) Kim\ler tarafından verildiği belli olmasa da Dünyanın En İyi Kılıç Ustası ünvanı onun.
B) Mihawk'ı dolaylı ya da doğrudan küçümseyecek eylemler
1) Shank ile karşılaştıklarında Mihawk Shanks'e 'tek kollu olan bir adamla bu saatten sonra ödeşmeye lüzum görmüyorum' diyor.
2) Beyazbıyak için söylediği 'methiye'.
3) Kaido'nun Deniz Lordları için söylediği küçümseyici söz.
Mihawk Yonko seviyesinin aşağısında olduğu belli, Doflamingo'yu 3. veya 4. tümen komutanı dersek ve Mihawk'ın onun üstünde olduğunu varsayarsak geriye amiral ve sağ kol seviyeleri kalır. Sağ kol seviyesinde biri örneğin Katakuri, MF savaşına girseydi bu övgüleri alır mıydı, Mihawk kadar olmasa da alır. O kapasiteye sahip.
Yani Mihawk en güçlü sağ kol ve amiral denkliğindedir benim için.
Ateşi harlamaya ben de katılayım dedim.