O zaman ben de mihawk’in önünde ünvanı var diyeyim. Ben bir sürü manga sayfası attım. Muhatap attım. O zaman mihawk’da tek kolla yonko olaymış.
Hmm yonko olduğu için.
Mihawk' ın ünvanı Yonkou kadar ciddi bir ünvan değil korsanlar dünyasında ne yazıkki
hatta Mihawk' ın Shichibukai ünvanı bile belki daha önde en iyi kılıç ustası ünvanına göre, tartışılır. Edit: bu biraz boş bir argüman olmuş. Sil sil sil.
Bu arada dediğim gibi diyip bırakıp biraz dik kafalı bir cevap vermişim gibi olmuş ama attığın yorumun sadece başını okuduğum için öyle bir yorum attım sonra tamamını okuyunca editledim zaten yanlış anlama.
Bunların da dışında Yonkou ünvanını alabilmek için tanınmak, sürekli savaşmak yani aktif olmak lazım, bir korsan kötü şöhretiyle tanınır sonuçta. Luffy bu kadar şöhrete sahipken Shanks hakkında zamanında gazeteler neler yazmıştır sen düşün. Shanks' in hiç durmamış olması lazım yani, senden korkulmazsa Yonkou olamazsın.
Eskiden belki kılıç ustası kılıç ustası gezen Mihawk' ın şuan bir işi gücü yok, korsan demeye bin şahit ister. Adam adasından belki nadiren çıkıyor ve hiç bir şeye bulaşmıyor. Shanks' le attığı vsler ve Shichibukai olması dışında bir kaç tane kılıç ustası korsan dışında belki de pek konuşulan biri değil.
Uzatıp bayağı boş yaptım aslında ama demek istediğim Yonkou ünvanı ile dünyanın en iyi kılıç ustası ünvanının aynı itibari değere sahip olmamasının çok normal olduğuydu.
Resim de atardım da zaten Mihawk o kadar tartışıldı ki forumca Mihawk' ın olduğu tüm sahneleri ezberledik, sen hangi sahneden bahsettiğimi kafanda kolayca canlandırmışsındır.
Gorosei konusunda kastedilen şeyi anladım bu arada, tamamdır.
Orada harbiden Shanks olduğu için aldılar, yine de herhangi biri "bişe dicem" diyip Gorosei' nin yanına kolay kolay gelemez, yine Yonkou olmanın artısı var gibi gibi.