Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman ben de mihawk’in önünde ünvanı var diyeyim. Ben bir sürü manga sayfası attım. Muhatap attım. O zaman mihawk’da tek kolla yonko olaymış.


Hmm yonko olduğu için.
Mihawk' ın ünvanı Yonkou kadar ciddi bir ünvan değil korsanlar dünyasında ne yazıkki hatta Mihawk' ın Shichibukai ünvanı bile belki daha önde en iyi kılıç ustası ünvanına göre, tartışılır. Edit: bu biraz boş bir argüman olmuş. Sil sil sil.

Bu arada dediğim gibi diyip bırakıp biraz dik kafalı bir cevap vermişim gibi olmuş ama attığın yorumun sadece başını okuduğum için öyle bir yorum attım sonra tamamını okuyunca editledim zaten yanlış anlama.

Bunların da dışında Yonkou ünvanını alabilmek için tanınmak, sürekli savaşmak yani aktif olmak lazım, bir korsan kötü şöhretiyle tanınır sonuçta. Luffy bu kadar şöhrete sahipken Shanks hakkında zamanında gazeteler neler yazmıştır sen düşün. Shanks' in hiç durmamış olması lazım yani, senden korkulmazsa Yonkou olamazsın.

Eskiden belki kılıç ustası kılıç ustası gezen Mihawk' ın şuan bir işi gücü yok, korsan demeye bin şahit ister. Adam adasından belki nadiren çıkıyor ve hiç bir şeye bulaşmıyor. Shanks' le attığı vsler ve Shichibukai olması dışında bir kaç tane kılıç ustası korsan dışında belki de pek konuşulan biri değil.

Uzatıp bayağı boş yaptım aslında ama demek istediğim Yonkou ünvanı ile dünyanın en iyi kılıç ustası ünvanının aynı itibari değere sahip olmamasının çok normal olduğuydu.

Resim de atardım da zaten Mihawk o kadar tartışıldı ki forumca Mihawk' ın olduğu tüm sahneleri ezberledik, sen hangi sahneden bahsettiğimi kafanda kolayca canlandırmışsındır. :D

Gorosei konusunda kastedilen şeyi anladım bu arada, tamamdır. :good:
Orada harbiden Shanks olduğu için aldılar, yine de herhangi biri "bişe dicem" diyip Gorosei' nin yanına kolay kolay gelemez, yine Yonkou olmanın artısı var gibi gibi.
 
Son düzenleme:
Benim görüşüme göre Yonkou = Amiral. Ve korsanlar kralı ile diğer yonkoular arasında aşırı uç bir fark olacağını sanmıyorum. Yine herkesin aksine genç Rayleigh'in yonkou/amiral seviyesi olduğunu düşünmüyorum. Dolayısı ile zirve Zoro'nun bile amiral seviyesine geleceği bana göre şüpheli. Buradan çıkardığım sonuç şu:
Roger = 100
Ortalama Yonkou ve amiraller = 85
Mihawk ve zirve Rayleigh = 70
Diğer sağ kollar = 60 (Rayleigh ve Zoronun kaptanlarına daha yakın olduklarını ve istisna olduklarını düşünüyorum)
Zirve Luffy = 110
Zirve Zoro = 80 yada bir ihtimal 85
Kısacası Mihawk bana göre şuan amiralleri veya yonkouları zorlayabilecek güçtedir. Ama alamaz.
 
Gorosei önünde kamuflaj ile gelip abi 2 dk konuşalım mı korsanın biri hakkında diye el pençe duran Şanks . Gorosei çok uzatma derdin neyse söyle toplantı var aşağılık korsan senin burda olmaman gerekiyor çekiyor birde .

Peki ya Saka-san ?
O gelince hesap soruyor kutsal olan her şeyin aşkına siz işe yaramaz bunaklar saçmalamayı kesin , CP 0 kutsal ejder kuklaları sizi ezip geçti deyip gururları ile oynadı . Gorosei hemen lafı Kuzan’a Getirdi sıkışıp .

Fark ortada...
 
En,Shanks,Mihawk gibi adamların birbirini toplarına vurarak mi yenmesi ni isterdin.
Şu açıklamayı hatirlatayimda biraz moralleri bozulsun.:ehe:
 
Roger Grand Line'ı nasıl fethetti ? Beyazsakal'ın, Big mom'ıni Shiki'nin falan yerlerini aldı mı ? Yoksa hakim güç olduğu ve raftel'i bulduğu için mi böyle anıldı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık