Sanjinin oraya gitme sebebi Zeff . Peki kim Zeff’e bir şey olmayacağının garantisini verdi ?Sanji kendisine gulle yağdıran bigmom gemisine bile karşılık vermek için kaptanindan izin alan bir adam. Sanjinin durumunda hem tayfa rehindi begelerin ellerinde hem de zeffler. Kaptanindan izin alacak durumu yoktu. Hizlica tayfasini kurtarabildi ki kurtaramayabilirdi gayet. Bu hareketi hiç takdir edilmiyor. Zoroya benim kizdigim nokta empati yapmamasi. Aferin tayfanin gucsuzlerini kurtarmis, gidelim de biz de onu kurtaralim diyexeğine iki yonkou bizi aşar aga diyo. Arkadaşına kizmadan once arkadasini o duruma sokana kizsana sen. Nasreddin hocanin dediği gibi hirsizin hic mi suçu yok?
Yani kısa süreliğine tayfa bulunamayacak, değil mi? Yani tehlikede değiller.Adanın hareket halinde olması neyi değiştiriyor ki? Ben onu anlamadım
Birkaç gündür yorum yapmıyorum. Sadece takip ediyorum. Bir tane trolü bahane edip 3 sayfa Zoro fanlarına salladılar. Şimdi konunun Zoro'yla alakası yokken yine konuyu Zoro'ya çektiler. Biz cevap verince de linç etmiş oluruz.Zoro fanları şöyle diye algı yapmada üstlerine yok salla gitsin.Adamlarda tartışmak yok sadece Zoro fanları şöyle Zoro fanları böyle demek var.
Big Mom ile Kaido'nun ne kadar ilişkili olduğunu son sayılarda sen de bende gördük Kid ittfakı bile kendince bu adamların Kaido'nun peşine gideceğini tahmin ediyorken Big Mom ve tayfası tahmin edemeyecekmiydi peki k.haki power up almamış bir Luffy ve tayfasının bu ikiliyle Wano'da karşılaşmış olduğunu bir düşün Olayı her yere çekebiliriz Evet Sanji'nin hatalı olduğu yerler var ama bunlar hep 2 yıldan sonra gelişen olaylar ileride düzelir bu kadar yüklenmeyin şu adama bence.Yani kısa süreliğine tayfa bulunamayacak, değil mi? Yani tehlikede değiller.
O an patlatmış olasalardı ne olacaktı? En kötü ihtimalle Kocana peşlerine düşecekti.
Şu anki durum ne? Kocana peşlerinde, hem de ölümün kıyısından dönmüş vaziyetteler.
Sanji çok yardım etmiş oldu tebrik ediyorum arkadaşı.
Zoro fanları hebele hübele.Milletin içinde kendini savunmayan kaptanını döven adamcığı savunmak için işin içine Zoro'yu katıyorsunuz ama buradan size ekmek çıkmaz. Her Sanji eleştirisine cevap verirken alakasız bir şekilde mevzuya Zoro'yu karıştırıyorlar, sonra ''Zoro fanları hebele hübele.''
Yapması gerekeni yapıyor orada. Tayfaya ihanet etmiş bir Nami var ve Usopp'un ölmüş olma ihtimali söz konusu Nami yüzünden. Sanji yine gevşekliğinin ve kusursuza yakın olan yıkıklığını konuşturmuş.Zoro bey napıyorsunuz
Aha bıçak reis de geldiZoro fanları hebele hübele.
??? Hacı ne diyorsun yaBig Mom ile Kaido'nun ne kadar ilişkili olduğunu son sayılarda sen de bende gördük Kid ittfakı bile kendince bu adamların Kaido'nun peşine gideceğini tahmin ediyorken Big Mom ve tayfası tahmin edemeyecekmiydi peki k.haki power up almamış bir Luffy ve tayfasının bu ikiliyle Wano'da karşılaşmış olduğunu bir düşün Olayı her yere çekebiliriz