Al işte, ben demiştim.Zoro fanları hebele hübele.
Al işte, ben demiştim.Zoro fanları hebele hübele.
Tayfaya ihanet etmiş bir nami mi ?Yapması gerekeni yapıyor orada. Tayfaya ihanet etmiş bir Nami var ve Usopp'un ölmüş olma ihtimali söz konusu Nami yüzünden. Sanji yine gevşekliğinin ve kusursuza yakın olan yıkıklığını konuşturmuş.
Şunu kaç gündür dicem dicem haşin tartışmaların içindeydim diye bu eksik kalsın demiştim.Adam iddaa mı ne kaybetmiş troll mesajlar attığı o kadar belliyken sırf bunu bahane edip Zoro fanlarına yardırmaları kuyruk acısından başka bir şey değil.Troll olduğunu bilenler olduğu gibi gerçekten troll olduğunu anlamayıp Zoro fanları şöyle diyenler falanda var tabii.Ha o kadar troll yorumu anlamayan insanların mesajlarını da kaale almıyorum orası da ayrı tabii.Bir tane trolü bahane edip 3 sayfa Zoro fanlarına salladılar.
Hayır canım alakası yok ben diyorum ki sana Luffy'nin başarısını falan boş ver olayın asıl noktasına odaklan Big Mom korsanları Luffy'lerin hedeflerinin Kaido olduğunu tahmin edip Kaido ile iletişime geçip ittifak kuramaz mıydı? Sanji olaylarının yaşanmadığını var sayarsak.??? Hacı ne diyorsun ya
Luffy'nin başarısını Sanji'ye mi yamıyoruz şimdi? Kocana'ya teşekkür ediyorum, bu kadar yavşak bir insan olsa Luffy p. up alamazdı. Te Allahım ya DD
Zoro tam bir Reis yaZoro bey napıyorsunuz
Siz takmayın bu pis haterları.Zoro Wanoda Amiral ne de olsa.Al işte, ben demiştim.
O bir Adaaam adaaamZoro tam bir Reis ya
Koskoca Mugiawara tayfası bir köy dolusu çöpten daha mı değersiz senin için? Nami düzgünce insanca Luffy'e anlatsa Arlong'un çenesini kırmayacak mıydı? Usopp'un başına bir şey geldiğini düşünüp saldırıyor Zoro bundan doğal ne var? Gidip Nami galiba Usopp'u öldürdü diyip Luffy'i mi dövseydi Zoro?Tayfaya ihanet etmiş bir nami mi ?
Yoksa köyünü kurtarmaya çalışan bi nami mi?
Zoro hiçbir şeyden haberin yok diyor sanji’ye
Halbuki orda zoro’nun hiçbir şeyden haberi yok. Hatta sonrada nami zoro’nun hayatını kurtarıyor gelip sanji’ye laf atıyon la
İşte o anlamayanların üzerinden iyice coşturuyorlar bir de. Anlamayanlar kendini belli ediyordu zaten. Onlara bir lafım yok. Olabilir.Şunu kaç gündür dicem dicem haşin tartışmaların içindeydim diye bu eksik kalsın demiştim.Adam iddaa mı ne kaybetmiş troll mesajlar attığı o kadar belliyken sırf bunu bahane edip Zoro fanlarına yardırmaları kuyruk acısından başka bir şey değil.Troll olduğunu bilenler olduğu gibi gerçekten troll olduğunu anlamayıp Zoro fanları şöyle diyenler falanda var tabii.Ha o kadar troll yorumu anlamayan insanların mesajlarını da kaale almıyorum orası da ayrı tabii.