Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji kendisine gulle yağdıran bigmom gemisine bile karşılık vermek için kaptanindan izin alan bir adam. Sanjinin durumunda hem tayfa rehindi begelerin ellerinde hem de zeffler. Kaptanindan izin alacak durumu yoktu. Hizlica tayfasini kurtarabildi ki kurtaramayabilirdi gayet. Bu hareketi hiç takdir edilmiyor. Zoroya benim kizdigim nokta empati yapmamasi. Aferin tayfanin gucsuzlerini kurtarmis, gidelim de biz de onu kurtaralim diyexeğine iki yonkou bizi aşar aga diyo. Arkadaşına kizmadan once arkadasini o duruma sokana kizsana sen. Nasreddin hocanin dediği gibi hirsizin hic mi suçu yok?
Sanjinin oraya gitme sebebi Zeff . Peki kim Zeff’e bir şey olmayacağının garantisini verdi ?
Suikastçi karaktersiz ailesi mi yoksa Korsan olan Bigmom mu ? Ki Mom ilk fırsatta Vinsmoke’i yok etmek isteyen ihanet eden biri .

Bunun aksine kaptanına olaydan bahsederek çözüm üretemez miydi ?
Vinsmoke mi Luffy’i öldürecek?

Zoro haklı olarak biliyor durumu . Yonkou bu adamlar . Jack gibi birinin neler yaptığını gördüler üstüne tayfa ikiye ayrıldı bir kolu Başka ir yonkou mekanına gidiyor .

Bu adamlar istediği korsanın ümüğünü sıkacak adamlar. Tayfayı pekala öldürebilirdiler .
 
Adanın hareket halinde olması neyi değiştiriyor ki? Ben onu anlamadım :D
Yani kısa süreliğine tayfa bulunamayacak, değil mi? Yani tehlikede değiller.
O an patlatmış olasalardı ne olacaktı? En kötü ihtimalle Kocana peşlerine düşecekti.
Şu anki durum ne? Kocana peşlerinde, hem de ölümün kıyısından dönmüş vaziyetteler.
Sanji çok yardım etmiş oldu tebrik ediyorum arkadaşı.
 
Zoro fanları şöyle diye algı yapmada üstlerine yok salla gitsin.Adamlarda tartışmak yok sadece Zoro fanları şöyle Zoro fanları böyle demek var.
Birkaç gündür yorum yapmıyorum. Sadece takip ediyorum. Bir tane trolü bahane edip 3 sayfa Zoro fanlarına salladılar. Şimdi konunun Zoro'yla alakası yokken yine konuyu Zoro'ya çektiler. Biz cevap verince de linç etmiş oluruz. :flaugh:

Sorsan Zoro'dan biz soğutuyormuşuz. Sevmiyorum demiyor da, siz soğuttunuz diyor.
 
Yani kısa süreliğine tayfa bulunamayacak, değil mi? Yani tehlikede değiller.
O an patlatmış olasalardı ne olacaktı? En kötü ihtimalle Kocana peşlerine düşecekti.
Şu anki durum ne? Kocana peşlerinde, hem de ölümün kıyısından dönmüş vaziyetteler.
Sanji çok yardım etmiş oldu tebrik ediyorum arkadaşı.
Big Mom ile Kaido'nun ne kadar ilişkili olduğunu son sayılarda sen de bende gördük Kid ittfakı bile kendince bu adamların Kaido'nun peşine gideceğini tahmin ediyorken Big Mom ve tayfası tahmin edemeyecekmiydi peki k.haki power up almamış bir Luffy ve tayfasının bu ikiliyle Wano'da karşılaşmış olduğunu bir düşün :D Olayı her yere çekebiliriz :D Evet Sanji'nin hatalı olduğu yerler var ama bunlar hep 2 yıldan sonra gelişen olaylar ileride düzelir bu kadar yüklenmeyin şu adama bence. :D
 

Üye silindi 1004

Zoro bey napıyorsunuz :hhh:

Yapması gerekeni yapıyor orada. Tayfaya ihanet etmiş bir Nami var ve Usopp'un ölmüş olma ihtimali söz konusu Nami yüzünden. Sanji yine gevşekliğinin ve kusursuza yakın olan yıkıklığını konuşturmuş.
 
Big Mom ile Kaido'nun ne kadar ilişkili olduğunu son sayılarda sen de bende gördük Kid ittfakı bile kendince bu adamların Kaido'nun peşine gideceğini tahmin ediyorken Big Mom ve tayfası tahmin edemeyecekmiydi peki k.haki power up almamış bir Luffy ve tayfasının bu ikiliyle Wano'da karşılaşmış olduğunu bir düşün :D Olayı her yere çekebiliriz :D
??? Hacı ne diyorsun ya :D
Luffy'nin başarısını Sanji'ye mi yamıyoruz şimdi? Kocana'ya teşekkür ediyorum, bu kadar yavşak bir insan olsa Luffy p. up alamazdı. Te Allahım ya :DDD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık