Hayatım boyunca bir kere bile Trollük yapmadım yapmam.
Hayatım boyunca bir kere bile Trollük yapmadım yapmam.
Beş altı gün savaşması bile trol gibi ayrıyetten diğerlerine cevap vermemişsin,kataya tek atmasına zoronun veya mihawk ın kataya secde eder demesine,zorunun geçmesine mihawkıTroll olsa 5-6 gün savaşır yener derdim. Troll değil ki kaybedeceğini söylemişim.
Usopp bunların ikisinin zar zor becerdiği işi tek başına yapıyor, Usopp > Sanji + Zoro beni @lemeyin.Neyse şu konu hakkındaki son mesajım çünkü tartışmaya bile açık olduğunu düşünmüyorum.
Size kolay gelsin
Zoro Mihawk’ı yendi herkesten bunu saklıyor bu yüzden.Beş altı gün savaşması bile trol gibi ayrıyetten diğerlerine cevap vermemişsin,kataya tek atmasına zoronun veya mihawk ın kataya secde eder demesine,zorunun geçmesine mihawkı
Ohoo shogun Yonko diyorlar asıl sen geç kaldınOhooo sen geç kalmışsın,görülmeden Shogun amiral oldu bile
Niye güç çıkarımı yapıyorsun ki burdan.Usopp bunların ikisinin zar zor becerdiği işi tek başına yapıyor, Usopp > Sanji + Zoro beni @lemeyin.
Oda'nın göstermeye çalıştığını ben "Siz kim köpeksiniz de bana dokunacaksınız, önce en güçlü ikilimi geçin, ondan sonra belki" olarak aldım.Niye güç çıkarımı yapıyorsun ki burdan.
Ben Oda’nın ne göstermeye çalıştığını attım orda ne yaptıklarını veya ne başardıklarını değil. Valla olayı değiştirmede üstüne yok ha attığım linke bile sinir olup sanji’den adamlık çıkarımı yaptın ve geçiştirmeye çalıştın neyse ne diyim puppet reis istediğin gibi düşünebilirsine benden bu kadar.
Vaaaay tam olarak bunu anlatmaya çalıştı işte ulan puppet reis bunu söylemek bu kadar zor muydu laOda'nın göstermeye çalıştığını ben "Siz kim köpeksiniz de bana dokunacaksınız, önce en güçlü ikilimi geçin, ondan sonra belki" olarak aldım.
Sanji'nin Zoro ve Luffy dışında herkesten güçlü olduğu bir tartışma konusu değil ki?Vaaaay tam olarak bunu anlatmaya çalıştı işte ulan puppet reis bunu söylemek bu kadar zor muydu la