Sanji'nin bir planının olmaması, Sanji'nin planı vardır diyenlerin suçu değildirSanji'nin planı var mıdır? Buna bir ışık tutulsun artık.
Sanji'nin bir planının olmaması, Sanji'nin planı vardır diyenlerin suçu değildirSanji'nin planı var mıdır? Buna bir ışık tutulsun artık.
O ne demek lan?Sanji'nin bir planının olmaması, Sanji'nin planı vardır diyenlerin suçu değildir
Biliyorum la Buggy fanıydı eskiden. Baya benzeşiyorlar o yüzden dem vurdum. Aynı trollük, sıkışınca cevap vermeme falan hep aynı özellik@Yubashiri-sama Sitenin en eski 50 üyesinden biri. Mahir değil kendisi.
Konuyu spamlamadım senin yanıtın gelmeden ben üsteki yorumu yazıyordum zatenKonunu iki kere atmana ne gerek var, alıntıladığım mesajda zaten konu var? Sanji adam mıdır diye bir konu açmayı planlıyordum, sonra bu gereksize konu açmaya ne gerek var deyip vazgeçmiştim. Şu an ağır tahrik oldum konuyu spamlamandan, kim bilir belki açarım
Sanjinin planı vardır diyenler oluyor, ama sanjinin planı çıkmayınca,sanjinin planı var diyenler suçlu sayılmaz diyorO ne demek lan?
Ne bilim olum Sanji ayarımı bozduO ne demek lan?
Hayatım boyunca bir kere bile Trollük yapmadım yapmam.Biliyorum la Buggy fanıydı eskiden. Baya benzeşiyorlar o yüzden dem vurdum. Aynı trollük, sıkışınca cevap vermeme falan hep aynı özellik
Dostum geçen zoro Bigmom la 5-6 gün savaşır kaybeder,zoro wihawkı geçmiştir,zoro katakuriye tek Atar,mihawk ise kata karşısında ezilir diyordun daha vardı aklımda kalanlar bunlarHayatım boyunca bir kere bile Trollük yapmadım yapmam.
Yav tanımasakHayatım boyunca bir kere bile Trollük yapmadım yapmam.
Troll olsa 5-6 gün savaşır yener derdim. Troll değil ki kaybedeceğini söylemişim.Dostum geçen zoro Bigmom la 5-6 gün savaşır kaybeder,zoro wihawkı geçmiştir,zoro katakuriye tek Atar,mihawk ise kata karşısında ezilir diyordun daha vardı aklımda kalanlar bunlar