Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Bunlarin kafa baska, onlara göre zoro savas gucunu tam gostermedi bize ileride gosterecegi icin suanda zoroyu öyle degerlendiriyorlar. O zaman biz balik adasi arcinda luffynin g4 formunu bilmiyorduk ama gucunu nasil degerlendirmeliydik ileriye donuk guc degerlendirmesi yaparsak cok sacma bir hal alir ki zoro fanlari bunu kabul etmiyor.

O zaman luffy > all. Luffyde gucunu kesin koruyordur gucunun hepsini gostermedi bize, büyük dusmanlar gelince kozunu oynayacak! Mantik bu boyle analiz yapilmaz bence.
Benim anladığım gelmiş geçmiş en çok satan manga serilerinden birinin mangakası sana göre boş muhabbet yapıyor. Sırf Zoro kötüleyeceğim diye Oda’ya boş konuşuyor demişsin gibi bir şey doğrusu.

Dediğini çarpıtmak istemişsin de olmamış, buyur dediğini atayım:
Luffy, Zoro and Nami are the trigger/core of ONE PIECE.
Tayfanın mayfanın dediği yok, açık açık Luffy, Zoro ve Nami One Piece'in özüdür demiş. Adamın dediğini bilmeden neden bu kadar şey yazdın orasını bilmiyorum.
Edit : Ayrıca Sanji mi demene güldüm :D Sanji kendinin özü değil, bırak tayfayı, One Piece'i :D
Şimdi bazıları senin mesajını görür ve 'Aaa gördün mü Zoro da serinin çekirdeğini oluşturuyormuş, o zaman bunların yakın güçte falan olması lazım'' der falan, önceden mesajımı yazayım dedim.

Çarpıtma falan yapmadım. Senin biraz güç olaylarını ima ettiğini düşündüm ve o şekilde düşünmediğimi anlattım. Sanji diye düşünmemin sebeni Monster Trio'dan kaynaklıydı. Nami olması daha iyi olmuş :) Yine de dediğim gibi haala aynı düşüncedeyim. İki yıllık aradan önce bir nebze haklısın derdim ama artık Oda çekirdek olaylarını falan tınlamıyor, Luffy'yi çizip geçiyor. Wano öncesindeki durumlar bile her şeyi özetliyor. Adam Luffy'den ayrı kalamıyor. Olay Sanji'den bağımsız ama adam yine de laf yiyor :D

Benim anladığım gelmiş geçmiş en çok satan manga serilerinden birinin mangakası sana göre boş muhabbet yapıyor. Sırf Zoro kötüleyeceğim diye Oda’ya boş konuşuyor demişsin gibi bir şey doğrusu.
Troll gibi mesaj atiyon sonra zoro kotulemek icin odaya laf soyledigimi soyluyon, bm ile zoroya vs attiriyon. Tamam zoro herkese tek atar.

Tabii alır! Pica’ya tek attı efor harcamadan. Zoro şu an Big Mom’la günlerce kapışır en az 5-6 gün sürer sonunda yenemez fakat baya problem çıkartır. Dof’a girmiyorum Zoro için kolay lokma.
Zoro en sevdiğim karakter de,iyiki ölçüsünü biliyorum,şaka yazacaksın diye umut ediyorum,BM ile 5-6 gün kapışacağım nasıl düşünüyorsun,en azılı zoro fanı @Densetsu no Samurai bile bu kadar değildir,ha birde zorunun mihawkı geçtiğini söyleyip,katanın mihawkı alacağını söyleyip,zoronun da Kataya tek atacağını söylemen hayli garip,dayanağın ne peki merak ettim,zoroyu senin gibiler soğutuyor sonra ankette ilk 3 w oynuyor valla,ben soğumam da istediğini de ama millet soğuyor anlaşılan

Zoro Dofu alır mı alır. Niye almasın yani Zoro bu

Ayni gucteki iki kişi vssinde sadece biri kılıç ustası ise kılıç ustası olan avantajlidir bence. Buna dayanarak Zoro alabilir diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık