Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahaha bazıları Zoro, Luffy kadar şansa sahip olursa mı eşitleneceğini falan sanıyor? :D

Luffy ana karakter, Zoro yancı. Farkedin bunu artık. Zoro, bir yan karakter ne kadar şanslı olursa o kadar olacak ki seride örneği çok bunun. İlkini saymak gerekirse adam seriye ana karakter tarafından kurtarılarak giriyor. Zoro'nun en büyük şanslarından birisi Luffy'ye denk gelmesi :D
Zoro yancı deyip geçebileceğin bir karakter değil. E. Oda'nın kendi deyişiyle bu serinin çekirdeğini oluşturan 3 karakterden biri.

O Zoro fanlarının kendilerini teselli etmek için çıkardığı bir yorum tarzı.

Manga'ya bir bakıyorsun Luffy'nin yaptığınnın 10'da 1'ini yapmamış bir adam var.:D Eee geriye tek bir yorum tarzı kalıyor.:D
Bunlarin kafa baska, onlara göre zoro savas gucunu tam gostermedi bize ileride gosterecegi icin suanda zoroyu öyle degerlendiriyorlar. O zaman biz balik adasi arcinda luffynin g4 formunu bilmiyorduk ama gucunu nasil degerlendirmeliydik ileriye donuk guc degerlendirmesi yaparsak cok sacma bir hal alir ki zoro fanlari bunu kabul etmiyor.

O zaman luffy > all. Luffyde gucunu kesin koruyordur gucunun hepsini gostermedi bize, büyük dusmanlar gelince kozunu oynayacak! Mantik bu boyle analiz yapilmaz bence.

Üye silindi 1004

Yok neymiş Luffy Zoro’yu kurtarmışmış. İddialıyım Zoro olmasaydı One Piece değil 900 küsur bölüm çatlasa 300 bölüm sürerdi. Dünya genelinde Roronoa Zoro için One Piece takip eden milyonlarca insan var. Kim yancı? Bence Luffy yancı.

Yok neymiş Luffy Zoro’yu kurtarmışmış. İddialıyım Zoro olmasaydı One Piece değil 900 küsur bölüm çatlasa 300 bölüm sürerdi. Dünya genelinde Roronoa Zoro için One Piece takip eden milyonlarca insan var. Kim yancı? Bence Luffy yancı.
Aradaki fark burada başlıyor. Zoro olmasa OP 300 bölüm sürerdi ama Luffy olmasa OP olmazdı.:hhh:

@valanis

Dediğin mantığı anladım bence de o bakış açısı yanlış. Ha tabi bir takım şeyleri göstermediği düşüncesi ise bence de olabilecek bir şey. Önemli olan ayarını tutturmak.

Zoro yancı deyip geçebileceğin bir karakter değil. E. Oda'nın kendi deyişiyle bu serinin çekirdeğini oluşturan 3 karakterden biri.
Diğeri kim, Sanji mi?

Ayrıca serinin mi bizim tayfanın mı? Serinin demek bir anlamda bizim tayfa demek çünkü seri bizim tayfa üzerinden dönüyor. Ve ben sana o şekilde bir sürü çekirdek sayarım...

Oda'nın bu şekilde bir şey söylemesi hepsinin eşit olacağını mı gösteriyor? Misal, Oda dese ki Big Mom korsanlarının çekirdeği Big Mom ve Streusen oluşturuyor. Şimdi bu ikisini eşit mi göreceğiz?

Oda'nın sadece mangada gösterdiği süre üzerinden olayın nasıl olduğunu görebilirsin. Hele iki yıllık aradan sonra tayfa tamamen yancı durumuna düştü. Hee içlerinden bazıları yan karakterlerin ana karakteri olabilir orası ayrı.

Son olarak Oda'nın karakterle kendini nasıl özdeşleştirdiğini biliyorsun. Shanks hakkında bir şeyler söyler, favori karakterim Zoro der, Luffy benim oğlum gibi der, en çok şunu seviyorum der, manganın %6o ı bitti der, sonra bir anda %80 i bitti der, der oğlu der.

@Alpamis

Mesela hordy örneğin de luffy tam gucunu gostermedigi belliydi, keza zoronun da pica ile olan savasi da tam gucunu yansitmiyor ama bunun olcusunu korumak dedigin gibi önemli, adam zoro terlemedi bile diyerekten dofu alacagini saniyor :hoo:

Üye silindi 1004

@Alpamis

Mesela hordy örneğin de luffy tam gucunu gostermedigi belliydi, keza zoronun da pica ile olan savasi da tam gucunu yansitmiyor ama bunun olcusunu korumak dedigin gibi önemli, adam zoro terlemedi bile diyerekten dofu alacagini saniyor :hoo:
Tabii alır! Pica’ya tek attı efor harcamadan. Zoro şu an Big Mom’la günlerce kapışır en az 5-6 gün sürer sonunda yenemez fakat baya problem çıkartır. Dof’a girmiyorum Zoro için kolay lokma.

Diğeri kim, Sanji mi?

Ayrıca serinin mi bizim tayfanın mı? Serinin demek bir anlamda bizim tayfa demek çünkü seri bizim tayfa üzerinden dönüyor. Ve ben sana o şekilde bir sürü çekirdek sayarım...

Oda'nın bu şekilde bir şey söylemesi hepsinin eşit olacağını mı gösteriyor? Misal, Oda dese ki Big Mom korsanlarının çekirdeği Big Mom ve Streusen oluşturuyor. Şimdi bu ikisini eşit mi göreceğiz?

Oda'nın sadece mangada gösterdiği süre üzerinden olayın nasıl olduğunu görebilirsin. Hele iki yıllık aradan sonra tayfa tamamen yancı durumuna düştü. Hee içlerinden bazıları yan karakterlerin ana karakteri olabilir orası ayrı.

Son olarak Oda'nın karakterle kendini nasıl özdeşleştirdiğini biliyorsun. Shanks hakkında bir şeyler söyler, favori karakterim Zoro der, Luffy benim oğlum gibi der, en çok şunu seviyorum der, manganın %6o ı bitti der, sonra bir anda %80 i bitti der, der oğlu der.
Dediğini çarpıtmak istemişsin de olmamış, buyur dediğini atayım:
Luffy, Zoro and Nami are the trigger/core of ONE PIECE.
Tayfanın mayfanın dediği yok, açık açık Luffy, Zoro ve Nami One Piece'in özüdür demiş. Adamın dediğini bilmeden neden bu kadar şey yazdın orasını bilmiyorum.
Edit : Ayrıca Sanji mi demene güldüm :D Sanji kendinin özü değil, bırak tayfayı, One Piece'i :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık