Görmedik.Cracker kesince hava kaçırdığını gördük mü?
Görmedik.Cracker kesince hava kaçırdığını gördük mü?
Rayleigh var yüzerek durgun denizi geçiyor safi fiziksel güç adam. Muhtemelen akranı Garp da öyle. Shanks'ın o ikisi kadar fiziksel güce sahip olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum. Shanks muhtemelen doğrudan haki master, hakiyle bi yere gelen karakter. Garp+Rayleigh fiziksel güç+haki. Shanks saf haki bence. Roger'da muhtemelen saf hakidir bence. Zaten bu dörtlü dışında ya herkes meyve kullanıcısı ya da kılıç ustası.Karakter fiziksel olarak çok güçlü değilse hakisi ne kadar dayanacak :S Tek başına hakisiyle bir yere gelen olduğunu sanmıyorum niyeyse.
Haki Beyazbıyığın darbesini karşılamanı sağlayabilir ama ayakta kalmanı sağlayamaz.Rayleigh var yüzerek durgun denizi geçiyor safi fiziksel güç adam. Muhtemelen akranı Garp da öyle. Shanks'ın o ikisi kadar fiziksel güce sahip olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum. Shanks muhtemelen doğrudan haki master, hakiyle bi yere gelen karakter. Garp+Rayleigh fiziksel güç+haki. Shanks saf haki bence. Roger'da muhtemelen saf hakidir bence. Zaten bu dörtlü dışında ya herkes meyve kullanıcısı ya da kılıç ustası.
Haki itme gücü de veriyor ╰( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆Haki Beyazbıyığın darbesini karşılamanı sağlayabilir ama ayakta kalmanı sağlayamaz.
Ne alaka g4 de haki zaten onu o halde tutabilen etmen haki'siz girmeye çalışsa g4'e şişip balon gibi uçar.Cracker kesince hava kaçırdığını gördük mü?
çok güzelmiş bu la.Haki itme gücü de veriyor ╰( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆
Evet g3e girince balon gibi uçuyor çünkü.Ne alaka g4 de haki zaten onu o halde tutabilen etmen haki'siz girmeye çalışsa g4'e şişip balon gibi uçar.