Anlaşılır diye düşünmüştüm. Tüm kral haki kullanıcılarında böyle bir güç olması mümkün değil. Her haki türünde olduğu gibi bu haki türünde de seviye önemli. Gözlem hakiyi herkes aynı seviyede kullanamıyorsa... Dimi ?Şimdi de yarısı demişsin. Yarısı ne bi fikrin var mı? Yani kral hakinin bi özelliği olacak ve bu logiaların iflahını kesecek -ki b.haki varken çok gereği de yok- ve bu özellik kral hakiye sahip olanların yarısında olacak öyle mi? Haydi Ace, Chincao falan çapsızdı, Dof daha öğrenemedi işte ne bileyim bunun Katası, Hancocku ve daha niceleri var. Bunların yarısında öyle bi güç olacak ki logia dediğin tırışkadan teyyare sayılacak anlamına geliyor bu dediğin ve bence bunu hayal bile etme.
H. haki ile ilgili alevlere karşı bi hareketler vardı -animede kullanılan-, eğer bunun üzerinden yürüyorsan fazla beklentiye girmişsin derim. Kastettiğin şey meyvenin ruhuna etki edebilmek gibi bi şey ise çok zor da olsa bu sadece logiaya değil tüm meyvelere karşı aynı etkiyi gösterir ve olsa olsa 4-5 kişide olur en fazla. İşte Luffy, Roger, WB, son rakip, Teach falan. Bana kalırsa gereksiz olur da işte maksat kalpler kırılmasın
.
Meyvenin ruhuna etki etmek değil. Öyle olsa kimse ne dönüşüm geçirebilir ne element kullanabilir. Benim dediğim meyve kullanılacak ama kral hakinin hava olaylarına etkisinde olduğu gibi X elemente karşı da etkisi olacak. Her şeyin sesi, her şeyin nefesi olayıyla bağlantılı olarak iradeni elementlere baskın gelme yönünde kullanacaksın.
Ace ve Mingo üzerinde bunun örnekleri var, aynen. Öte yandan Roger ve Shanks örneklerinde de var. Bu son ikisi filler. Lakin mangayla örtüştükleri için filler olarak değil destek olarak bakıyorum. Aksi halde kral hakinin hiçbir esprisi kalmıyor. Mf'de Mf'de milletin benzini attıran güç ne öyleyse ? Adam bayıltmak mı sadece ?