Sitede gördüğüm en gereksiz ajenda postu olabilir bu attığın. Önce bir yem at bari Kata'ya sövmek için yer arıyorsan, bu kadar açık açık, sıkıcı bir şekilde yapılmaz kiHarbi Kata bir halta yaramaz
Şu püskevit kadar olamadı
Sitede gördüğüm en gereksiz ajenda postu olabilir bu attığın. Önce bir yem at bari Kata'ya sövmek için yer arıyorsan, bu kadar açık açık, sıkıcı bir şekilde yapılmaz kiHarbi Kata bir halta yaramaz
Şu püskevit kadar olamadı
Niye sövmiyeyim oturduğum yerden anasını döveceğimi söylesem gelip bana sempati besleyecek bir tip sonuçtaSitede gördüğüm en gereksiz ajenda postu olabilir bu attığın. Önce bir yem at bari Kata'ya sövmek için yer arıyorsan, bu kadar açık açık, sıkıcı bir şekilde yapılmaz ki
Sövme demiyorum ki, sadece senin yaptığın şeklin sıkıcı, banal ve yaratıcı olmadığını söylüyorum. Bu 3'lüyü tamamladı mı bana çok gereksiz geliyor.Niye sövmiyeyim oturduğum yerden anasını döveceğimi söylesem gelip bana sempati besleyecek bir tip sonuçta
Kata gibi bi karakter gelmez bu seriye. Marco'yla Ace'i aynı anda dövecek kadar harika bir karakter. Ailesinin köpeği değil birey olmak isteyen bir delikanlıdır Kata.Niye sövmiyeyim oturduğum yerden anasını döveceğimi söylesem gelip bana sempati besleyecek bir tip sonuçta
Anladım yani savaş boyunca askerler de haki kullanmadı yani.Hayır, orada ilk gelen uyduruk çeviri sonucu öyle bir algı oluşuyor.
Gördüğüm en güçlü armament felan dediği yok yani.
Şahsen bana yetiyor, eee sonuçta başkalarının tepkilerine göre ölçüp biçecek kadar kafayı yemedik dahaSövme demiyorum ki, sadece senin yaptığın şeklin sıkıcı, banal ve yaratıcı olmadığını söylüyorum. Bu 3'lüyü tamamladı mı bana çok gereksiz geliyor.
Az biraz @Uchiha Itachi den örnek al.
Yoo kullanıyor da, sonlara doğru azalıyor armamenti de. Hatta buyur, bu dövüşün başlarında:Anladım yani savaş boyunca askerler de haki kullanmadı yani.
Ben de tüm dövüşü az önce okudum da elindeli silaha basıyor ama kalkana hiç basmıyor. Zaten merak ettiğim kalkana basıp basmaması.Yoo kullanıyor da, sonlara doğru azalıyor armamenti de. Hatta buyur, bu dövüşün başlarında:
Gözle görülür bir şekilde koka basıyor.
Bu da dövüşün sonlarında:
Gördüğün gibi koka basmamış, zaten nefes nefese kalmış bir vaiyette.
Benim yorumuma soracak olursan, yüksek ihtimalle kokası bitmek üzere olduğu için savaşı bitirmek istedi, elinde patladı.
Luffy'ye ''BigMomı yenmek için tekrar gelecek misin'' diye soruyor orada. ''Gel anama saldır, destek veririm'' demiyor adam.Big Mom gibi bir anneye sahip olsam ben de derim ileride gel bir ara uğra işini bitir şunun vs felan. Haksız sayılmaz.