Serinin %80'i bitti lafına bakarsak öyle. Gerçi bakmasak da geç kalındı haklısınSorun geç kalınmış olması zaten.
Daha 500 bölüm var nereden baksan. Boşver. Hem böyle şeyler Wano'yu daha önemli, özel ve güzel yapıyor
Serinin %80'i bitti lafına bakarsak öyle. Gerçi bakmasak da geç kalındı haklısınSorun geç kalınmış olması zaten.
Ee? Yorum yapma diyen mi oldu zaten? :/ Ben de "sallamayın" diye yorum yaptım. Te allam.O zaman açıklamaları tutarsız dersin yani bu da bizi alakadar eden bişi değil zaten. Açıklamaya göre ben bu yorumu yapabilirim.
Olum sallamak için sebebim var yani. Niye sallamayayım?Ee? Yorum yapma diyen mi oldu zaten? :/ Ben de "sallamayın" diye yorum yaptım. Te allam.
Yav tamam. Ne yaparsan yap.Olum sallamak için sebebim var yani. Niye sallamayayım?
Hadi abi, bekleme yapma.Yav tamam. Ne yaparsan yap.
Elinde posterle gitti ya şapkanın yanına daha ne olsunBu Luffy'nin ödüle tepki bölümünde keşke Mihawk'ı da gösterseydi Oda. Yüz milyonda vardı.
Roger 2 amirali alamaz mıNe güzel tartışmalar dönüyor bazen buralarda okuması zevkli oluyor. Roger 2 amirali tek başına haşat eder diyen face kitlesinden tamamem farklı.
Kesin bir şey diyemem ona benim kendi fikrim en fazla oyalar. Ama hani haşamat eder tekler geçer felanRoger 2 amirali alamaz mı