Geçmiş açıklamalara bakacak olursak değişiyor valla.Yaklaşık %80 den hee demek ki %60 ta anlamı çıkmayacağına göre bişi değişmiyor sanki.
Geçmiş açıklamalara bakacak olursak değişiyor valla.Yaklaşık %80 den hee demek ki %60 ta anlamı çıkmayacağına göre bişi değişmiyor sanki.
Ben yüzde 50 aldım şahsen.Yaklaşık %80 den hee demek ki %60 ta anlamı çıkmayacağına göre bişi değişmiyor sanki.
O zaman açıklamaları tutarsız dersin yani bu da bizi alakadar eden bişi değil zaten. Açıklamaya göre ben bu yorumu yapabilirim.Geçmiş açıklamalara bakacak olursak değişiyor valla.
Pi yi 3 aldıysan demek kiBen yüzde 50 aldım şahsen.
Dof dayak yedi ortaklık bitti tabii. Herşey yok olsun istiyon demiYarın bitirsin isterse. Hiç keyfim yok.
E. Oda açıklamaları ciddiye alınmayacak, 12 yaşında bir Fortnite oyuncusudur. Bence hata sende.O zaman açıklamaları tutarsız dersin yani bu da bizi alakadar eden bişi değil zaten. Açıklamaya göre ben bu yorumu yapabilirim.
Pi yi 3 aldıysan demek ki
Dof dayak yedi ortaklık bitti tabii. Herşey yok olsun istiyon demi
Dof'u beyzbol topu gibi sektirdiklerinden beri senin keyfin yok zaten Selim, bize yeni şeylerle gelYarın bitirsin isterse. Hiç keyfim yok.
O zaman açıklamaları tutarsız dersin yani bu da bizi alakadar eden bişi değil zaten. Açıklamaya göre ben bu yorumu yapabilirim.
Pi yi 3 aldıysan demek ki
Dof dayak yedi ortaklık bitti tabii. Herşey yok olsun istiyon demi
Keşke öyle olsaydı, Sanki seri başında Dof mu vardı? İş güç yok yahu, kafam ona bozuk.Dof'u beyzbol topu gibi sektirdiklerinden beri senin keyfin yok zaten Selim, bize yeni şeylerle gel
Fortnite oyuncusu biraz ağır olmadı mı?E. Oda açıklamaları ciddiye alınmayacak, 12 yaşında bir Fortnite oyuncusudur. Bence hata sende.
Hadi hadiKeşke öyle olsaydı, Sanki seri başında Dof mu vardı? İş güç yok yahu, kafam ona bozuk.
Sorun geç kalınmış olması zaten.Wano sonunu bekleyin arkadaşlar. Oda birçok konuda aydınlatacak bizi. Boşuna güneş ülkesi değil olum Wano, boru mu ? Peehhhh..