Konu açmamıştım ya mesaj yazmıştım. Law'ın üstün olduğu bir konu yok ama (beyin hariç)Konu linki veya adını yazarsan bakabilirim.
Konu açmamıştım ya mesaj yazmıştım. Law'ın üstün olduğu bir konu yok ama (beyin hariç)Konu linki veya adını yazarsan bakabilirim.
Ben sadece kendimce neden olamayacağı hakkında bir eleştiride bulundum. Örnek verdiğin şeyler çok saçma sırf katakurinin h.hakisini meşru hale getirecem diye bu tür argümanlara başvurman anlamsız. Zaten adam da k.hakisi var buna bir şey demiyorum ben sadece biraz daha iradesi sağlam adamlara verilse sadece daha iyi olur dedim. Shanks, Rayleigh, Dof, Luffy daha sayamadığım belki bir kaç kişi daha var k.hakisi olan bir bunlara bakıyorum bir de katakuriye.. Ağzının şekli yüzünden kendi karakterinden ödün vermiş birisi. Kendini olduğu gibi kabul etmeyen birisinin diğer h.haki sahibi olan diğerlerine kıyasla daha zayıf bir karakter yapısına sahip o yüzden olmasa daha güzel olur dedim.H. Haki'yi ilk Shanks'da, adam akıllı ilk Rayleigh'de gördük. Birisi başkasının tayfasına miço olarak başlamış, diğeri eşşek kadarken başkasının buyunduruğu altına girmiş. Katakuri bir ilk falan değil ki? İnsanlar kafasında olduğundan farklı anlamlar yüklüyor, sonra da sitem ediyor. Çok ilginç hakikaten.
Hmm, aslında ilginç bir noktaya parmak basmışsın. Katakuri kendini kabullenememişten çok, milletin onu kabulleniş şeklinden ortaya çıkan sorumluluk onu bu yola itmiş gibi geldi. Sonuçta odasının içinde hapur hupur götürüyordu şekerleriBen sadece kendimce neden olamayacağı hakkında bir eleştiride bulundum. Örnek verdiğin şeyler çok saçma sırf katakurinin h.hakisini meşru hale getirecem diye bu tür argümanlara başvurman anlamsız. Zaten adam da k.hakisi var buna bir şey demiyorum ben sadece biraz daha iradesi sağlam adamlara verilse sadece daha iyi olur dedim. Shanks, Rayleigh, Dof, Luffy daha sayamadığım belki bir kaç kişi daha var k.hakisi olan bir bunlara bakıyorum bir de katakuriye.. Ağzının şekli yüzünden kendi karakterinden ödün vermiş birisi. Kendini olduğu gibi kabul etmeyen birisinin diğer h.haki sahibi olan diğerlerine kıyasla daha zayıf bir karakter yapısına sahip o yüzden olmasa daha güzel olur dedim.
Zoro fanı sayılmam ama o dk silerdim.Yeri gelmişken Zoro fanlarına sorayım.Zoro'nun kostüm giyip seke seke dolaşmasını nasıl bulurdunuz ? Yakıştırabilen olur muydu ? Ben hayal bile etmek istemiyorum. Oda göstermesin öyle şeyler adamı bozar.
Onu ancak yetersizler ve burun kanaması müptelası olanlar yapar.Yeri gelmişken Zoro fanlarına sorayım.Zoro'nun kostüm giyip seke seke dolaşmasını nasıl bulurdunuz ? Yakıştırabilen olur muydu ? Ben hayal bile etmek istemiyorum. Oda göstermesin öyle şeyler adamı bozar.
Yoktu bence ama şimdi verecek, nasıl sıvayacak merakla bekliyorum.Amirallerde h.haki çıkmaması imkansız bana göre.Eski üçlüden bahsediyorum tabi.