Ne sandın.Şenksin üstüne de bu salmış olabilir.Siz dövüşün ben dökülenleri toplarım gibi.Bu vanpir haki emcüklemek için Kid'in peşine düşmesin sakın? Petrol yatağı varken niye bardaktan içsin ki? ( Zoro ile boğazını ıslattı sadece xd)
Ne sandın.Şenksin üstüne de bu salmış olabilir.Siz dövüşün ben dökülenleri toplarım gibi.Bu vanpir haki emcüklemek için Kid'in peşine düşmesin sakın? Petrol yatağı varken niye bardaktan içsin ki? ( Zoro ile boğazını ıslattı sadece xd)
Sıvama olur, aşırı sıvama olur. Hakiyi kullanmaları gerekirdir gelen çöpleri halletmek için. Ha Amirallerde olmaması mantıklı mı ? Yok değil.Ben amirallerde de Haoshoku çıkmasını istiyorum. O güce şaşırmaları onlarda olmadığı anlamına gelmiyor.
Power-up'lar havadan gelenler ve nereden geldiği önemsiz olanlar olarak ikiye ayrılır. Sevmediğimiz, karizma görmediğimiz karakterlerin power-up'ları itinayla havadan gelirler. İtiraz edenler ağır fandır. TeşekkürlerŞimdikten hazırlıyolar işte olurda Sanji bunların kafalarındaki seviyeden yukarda çıkarsa laf hazır
Katılıyorum. WB’nin kendisi bile duraksadı, Boa aynı şekilde. Yani amirallerde olmasına şaşırmam. Sonuçta Luffy gibi potansiyele sahip birinin o güce sahip olması onu tehlikeli yapıyor. O gücün Luffy’de de olması değil.Ben amirallerde de Haoshoku çıkmasını istiyorum. O güce şaşırmaları onlarda olmadığı anlamına gelmiyor.
Gediği Kaido açtı, musluğu da vanpir takacak. Olacak sana haki hayratı. Ağzını musluğa dayayarak içer artık.Ne sandın.Şenksin üstüne de bu salmış olabilir.Siz dövüşün ben dökülenleri toplarım gibi.
Sağ kol ve üstünde olması lazım diye düşünüyorum. Milyonlarca kişiden 15-20 kişide olması olağan bir durum.Sıvama olur, aşırı sıvama olur. Hakiyi kullanmaları gerekirdir gelen çöpleri halletmek için. Ha Amirallerde olmaması mantıklı mı ? Yok değil.
Potansiyelinden korktular dediğin gibi. Zaten o zamana kadar kaç yerin altını üstüne getirmişti.Katılıyorum. WB’nin kendisi bile duraksadı, Boa aynı şekilde. Yani amirallerde olmasına şaşırmam. Sonuçta Luffy gibi potansiyele sahip birinin o güce sahip olması onu tehlikeli yapıyor. O gücün Luffy’de de olması değil.
Chinjao'da çıktığından beri ben de amirallerde olmalı diye düşünmeye başlamıştım. Serideki her üst seviye kişiye vermek de sıkıcı olur ama şu an amirallerde olmaması sırıtır.Ben amirallerde de Haoshoku çıkmasını istiyorum. O güce şaşırmaları onlarda olmadığı anlamına gelmiyor.