Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ashura'nın mantığını hep Zoro'nun ruhuna bağlıyorlar ama bence kılıcın laneti sayesinde yaptığı bir tekniktir o sayede kazandığı bir versustur(Tabi gene karşı karakterin tek yemesi olayına girmiyorum çünkü tartışma uzuyor) ki o kılıçta büyük ihtimal Sandai Kitetsu'dur eğer Shu denilen eleman EL'de Yubashiri yerine Sandai'yi yok etseydi o tekniği bir daha kullanabileceğini düşünmezdim ki şanslı adammış Yubashiri OUT Shusui İN oldu gelecek arcda. Onun içindir ki düşüncelerimden biri Wano'da Nidai Kitetsu gibi bir kılıcı görebiliriz. Diğer türlü pek bir mantığının olduğunu düşünmüyorum.
İki ihtimal de mümkün. Ama bana göre Zoro'nun kendisinden kaynaklı. Çünkü Kitetsu'yu almadan evvel de Zoro normal değildi. Hem de çok çok önceden beri. Adamın ruhunda şeytani bir taraf var.

Zoro'nun 3 nesil Kitetsu'ya sahip olup Kitetsu'ların gerçek potansiyelini ortaya çıkarma ihtimali var. Umarım böyle olur. Kılıç stili orijinal olsa da kendisini tamamen yansıtan kılıçlar değil bence.

Kimisi çocukları geride bırakmak için 4 kere itiraz eder, kimisi kendini feda eder...
Adam adammmm!!! :respect:

Yalnız Teach armudu Marco’nun meyveyi alamamış . Ve Marco dimdik ayakta . Bir tuhaflık var ama ne .

Ashura'nın mantığını hep Zoro'nun ruhuna bağlıyorlar ama bence kılıcın laneti sayesinde yaptığı bir tekniktir o sayede kazandığı bir versustur(Tabi gene karşı karakterin tek yemesi olayına girmiyorum çünkü tartışma uzuyor) ki o kılıçta büyük ihtimal Sandai Kitetsu'dur eğer Shu denilen eleman EL'de Yubashiri yerine Sandai'yi yok etseydi o tekniği bir daha kullanabileceğini düşünmezdim ki şanslı adammış Yubashiri OUT Shusui İN oldu gelecek arcda. Onun içindir ki düşüncelerimden biri Wano'da Nidai Kitetsu gibi bir kılıcı görebiliriz. Diğer türlü pek bir mantığının olduğunu düşünmüyorum.
Bakalım belki bir daha gördüğümüzde bir mantığa oturur. Yoksa dediğin gibi hiçbir mantığı yok. Altını çiziyorum hiçbir mantığı yok.:D

@Master of Puppets

Mihawk'tan çok etkilendi Reyiz. Özüne dönmesi lazım.:D

WB'ye bakar gücünü anlamaz, Zoro'ya bakar gücünü anlamaz. Tam bir gözlem hakisi fakiri. Kizaru/Doflamingo sıtayla.
Bir de caka satıyordu Zoro'ya. Tabi elin East Blues'ına gelip ordaki fakirlere caka satmak kolay. Ne demişti ne demişti? Gerçek bir kılıç ustası kılıcını çekmeden güçler arasındaki farkı anlayabilir. İyi artistlik yaptı oradaki garibanlara? Tabi Luffy yer mi? Yemez. Yemedi de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık