Tamam işte orada yenildi zaten, yenilmedi mi, kendisi yenildim dedi yani. Ondan sonrası bildiğin fantaziye girdiYav ferit ilk yoru darbesinden bahsediyorum be Zoro'nun sanzen sekai ile giriştiği olay.
Al izle de Vs gör
Tamam işte orada yenildi zaten, yenilmedi mi, kendisi yenildim dedi yani. Ondan sonrası bildiğin fantaziye girdiYav ferit ilk yoru darbesinden bahsediyorum be Zoro'nun sanzen sekai ile giriştiği olay.
Burada vs yok. Tek taraflı fantezi var.Tamam işte orada yenildi zaten, yenilmedi mi, kendisi yenildim dedi yani. Ondan sonrası bildiğin fantaziye girdi
Al izle de Vs gör
Onu vs olarak saymıyoruz. Ryuma, kılıç gitmek istiyor diye bıraktı. Zoro'nun Ms.1 hariç, attığı vs yok, öyle arada bir iki tane vurup geçer ReisBurada vs yok. Tek taraflı fantezi var.
Ryuuma vs Zoro, Zoro'nun en güzel dövüşüdür.
Densetsu'dan kesin ve net bilgiler programımızın bugün de sonuna geldik.Haftaya görüşmek üzere esenlikle kalın...Luffy'nin dövüşlerinin %90'ı fiyasko, saçmalık ve adaletsizliklerle doludur. Kimse boşuna savunmaya çalıştığını zannetmesin. Serinin en rezalet dövüşleri Luffy'ye ait. Kalan herkes daha masumdur. Kesin ve net bilgi.
Hangi anime bu hocam , güzelmiş. Şaka bir yana bu ws günümüzdeki güzel animasyonlarla yapılsa çok hoş olur.Al izle de Vs gör
+1.Ryuuma vs Zoro, Zoro'nun en güzel dövüşüdür.
Meh, beni ilgilendirmez sebeplerin. İddiayı kaybedeceğin günü bekliyorum sadece.Zaten bir anda olacak bir şey değil haliyle zaman içinde gelip geçen arcla bitiyor
Mesela açık konuşuyorum eğer Zoro dostlarından birini arkasında ölüme bırakırsa ne sebeple olursa olsun bırakırım. Yada eğer birini teke tek dövüşe çağırıp meydandan kaçarsa
Ben gitti diyordum da iddiaya giren çıkmadı.Gitmedi diyen luffy fanı var mı hiç direk bana havale et.Meh, beni ilgilendirmez sebeplerin. İddiayı kaybedeceğin günü bekliyorum sadece.
Ezeceksem Luffy fanı ezeyim bari diyorsun öyle mi?Ben gitti diyordum da iddiaya giren çıkmadı.Gitmedi diyen luffy fanı var mı hiç direk bana havale et.