Babasını dövsün Luffy.Kizaru onun harcı değil.Kaido fena imaj yaratmış, Luffy'nin öyle bir durumda Kizaru'yu dövmesi bana mantıklı geldi yalnız
Babasını dövsün Luffy.Kizaru onun harcı değil.Kaido fena imaj yaratmış, Luffy'nin öyle bir durumda Kizaru'yu dövmesi bana mantıklı geldi yalnız
Luffy duvardan duvara vurur Kizaru'yu. Gece lambasına ışık yapar. Dragon için daha var.Babasını dövsün Luffy.Kizaru onun harcı değil.
Baya ilginç rüyaBugün bir rüya gördüm , Kaido korsanları Luffy ve ekibini esir alıyor , Garp kurtarmaya geliyor . Sengokı Kizaru ve Tsuru Kaido’nun adasında . Kaido bu adadan çıkmak istiyorsanız savaşın diyor , Sengoku Kizaru’a emir veriyor ve Garp ile Kizaru dövüşmeye başlıyor . Tsuru felan ağlıyor izleyip, Kizaru Garp’ı yeniyor hatta Garp yerde kanlar içindeyken Luffy bunu görüp Kizaru’u G4 ile dövüyordu . Hatta direk manga karesi olarak gördüm rüyayı. Ne ilginç lan , üstelik sitede hemen biz dedik Luffy amiral bile yener diyenler konu felan açıyordu .
Babasını daha rahat döver luffy adam fuji seviyesi sonuçta.Luffy duvardan duvara vurur Kizaru'yu. Gece lambasına ışık yapar. Dragon için daha var.
Fuji Kizaru'dan güçlü olabilir.Ahahaha iyi
rüyaymış direk hd yayın manga karesi görmeler güzelmiş.Kaido dressrosa gibi ödül koyuyordur denizcilere
Garp dalıyordur belki.Yalnız son cümleye baya güldüm o konuları açacağıma emin olabilirsiniz doğru görmüşsün.
Babasını daha rahat döver luffy adam fuji seviyesi sonuçta.
Kizaru'ya küfretme şimdi adam o kadar vasıfsız biri değil elini attığı yeri kurutuyor.Boşluk dolsun diye yama yapılmış adam değil kizaru gerçek bir amiral.Fuji Kizaru'dan güçlü olabilir.
Fujitora'nın kişiliği ile alakalı ya.Kizaru'ya küfretme şimdi adam o kadar vasıfsız biri değil elini attığı yeri kurutuyor.Boşluk dolsun diye yama yapılmış adam değil kizaru gerçek bir amiral.
Yanar döner mangaka meyve uyanışını açtırmamıştır en güçlü olmasın diye.Açmış olsa hakuba gibi kimse göremez arka arkaya saydırır 3 aya hayalet korsan kral olabilirdi belki @Alpamis O bahane artık eskidi arkasına saklanmayın adam yetersiz işte meyve vermişler yer doldursun diye onu bile yeni test ediyor.Kizaru istese kk olur.
İstese kk olamayanı, dövüyorlar zatenKizaru istese kk olur.