Şahin meyvesi Pell'de.Sizce eskiden Mihawk’ın bir gözü de Zoro’nun ki gibi miydi ? Yoksa Mihawk Pell gibi uçma yeteneği veren Şahin şahin no mi sahibi olabilir mi?
Şahin meyvesi Pell'de.Sizce eskiden Mihawk’ın bir gözü de Zoro’nun ki gibi miydi ? Yoksa Mihawk Pell gibi uçma yeteneği veren Şahin şahin no mi sahibi olabilir mi?
Vay canına neler neler olmuş arkadaşBugün bir rüya gördüm , Kaido korsanları Luffy ve ekibini esir alıyor , Garp kurtarmaya geliyor . Sengokı Kizaru ve Tsuru Kaido’nun adasında . Kaido bu adadan çıkmak istiyorsanız savaşın diyor , Sengoku Kizaru’a emir veriyor ve Garp ile Kizaru dövüşmeye başlıyor . Tsuru felan ağlıyor izleyip, Kizaru Garp’ı yeniyor hatta Garp yerde kanlar içindeyken Luffy bunu görüp Kizaru’u G4 ile dövüyordu . Hatta direk manga karesi olarak gördüm rüyayı. Ne ilginç lan , üstelik sitede hemen biz dedik Luffy amiral bile yener diyenler konu felan açıyordu .
Kaido adadan çıkmak istiyorlarsa Sengoku, Tsuru, Garp, Kizaru ve Luffy'e horon oynatıyor? Şaşırdıım nokta Kizaru ve Garp'ın dövüşme sebebinin Kaido korkusu olması.Bugün bir rüya gördüm , Kaido korsanları Luffy ve ekibini esir alıyor , Garp kurtarmaya geliyor . Sengokı Kizaru ve Tsuru Kaido’nun adasında . Kaido bu adadan çıkmak istiyorsanız savaşın diyor , Sengoku Kizaru’a emir veriyor ve Garp ile Kizaru dövüşmeye başlıyor . Tsuru felan ağlıyor izleyip, Kizaru Garp’ı yeniyor hatta Garp yerde kanlar içindeyken Luffy bunu görüp Kizaru’u G4 ile dövüyordu . Hatta direk manga karesi olarak gördüm rüyayı. Ne ilginç lan , üstelik sitede hemen biz dedik Luffy amiral bile yener diyenler konu felan açıyordu .
Nasıl bir çaresizlikse kimse de demiyor Kaido'ya dalalımKaido adadan çıkmak istiyorlarsa Sengoku, Tsuru, Garp, Kizaru ve Luffy'e horon oynatıyor? Şaşırdıım nokta Kizaru ve Garp'ın dövüşme sebebinin Kaido korkusu olması.
Aynen. Herkes Kaido ağam öyle buyurmuş havasında. Sengoku Kizaru'ya dese gel birlikte Kaido'ya dalalım olmayacak iş değil.Nasıl bir çaresizlikse kimse de demiyor Kaido'ya dalalım
Fena fantazi olmuş
Ahahaha.Ne ilginç lan , üstelik sitede hemen biz dedik Luffy amiral bile yener diyenler konu felan açıyordu
Kaido fena imaj yaratmış, Luffy'nin öyle bir durumda Kizaru'yu dövmesi bana mantıklı geldi yalnızValla bende anlamadım çok acayip bir rüyaydı üstelik bunu böyle mangada okuyorum . Kare kare gördüm Kizaru tekmeyi Garp’ın yüzüne vuruyordu hatta . Ve Luffy Kizaru’u dövünce de oha lan diye okuyordum sayıyı.
Luffy döver bu saatten sonra zaten Kizaru'yu.Valla bende anlamadım çok acayip bir rüyaydı üstelik bunu böyle mangada okuyorum . Kare kare gördüm Kizaru tekmeyi Garp’ın yüzüne vuruyordu hatta . Ve Luffy Kizaru’u dövünce de oha lan diye okuyordum sayıyı.