Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 milyon kere yazım(Buda Luffynin yeni ödülü yazın bunuda)
Marco ile buluşmadan Luffynin ondan üstün olduğunu göstermesi lazım ittifakta. Bunun için Kata mükemmel arc bossuydu.
Şimdi temennim sadece Morgansın olayı olduğu gibi yazması.

Zamanında yonkou yu yonkou yapan tayfasıdır diyenler vardı çünkü hatırlıyorum çoğuda vanpiri savunmak için deniliyordu :D
Tayfası yoksa ya iki amiral gider indirir ya da tayfası olan bir yonkou aşiretle dalar indirir. Her türlü geberir gider ondan o laf yanlış değil. Ama BM tayfası gerçekten çöp la olmasa da olur. Yanına bi Kata'yı alsın yeter

Zamanında yonkou yu yonkou yapan tayfasıdır diyenler vardı çünkü hatırlıyorum çoğuda vanpiri savunmak için deniliyordu :D
Tayfa da işte o gücün etrafında toplanıyor fandaş. :)
Şimdi BigMom yatışta olsa da ortamı çekip çevirecek adamlar var ama BigMom orada durdukça Kaido da olsa gelip dağıtıp kaçamaz kolaylıkla. BigMom olmasa hükümet amiral gönderip halledebilir işlerini ama BigMom varken yapmazlar.

Bizim tarışmamızda bunu soruyorsun.
Ya da başka bir örnek vereyim.Bildiğimiz kadarıyla 800 yıldır 4 amiralle takılan hükümet 2 yılda direk 2 amiral bulabiliyor.Madem bu kadar kolay amiral bulabiliyorsun neden bunu daha önceden yapıp 4 amiral değil de 5-6 amiralle takılmadın ? 1-2 amirale daha vericek paraları mı yok ? Sanmıyorum.
Ben bizim dünyamızdaki gibi sevk ve idare için bu sayı yeterlidir deyince bunu diyorsun, yani ellerinde o güçte insan olmasına rağmen daha fazla amiral koltuğu olmamasının sebebini kurguya bağlıyorsun. Argümanın da hemen yerini doldurabilmelerine rağmen koltuk açılmaması.
Bende zaten o rütbeye sahip oldukları için güçlüler demedim.Neden daha fazlasına yer açsınlar ? Daha güçlü ve korkutucu olmak için.Mf de fazladan 1-2 amiral olması çok şeyi değiştirir miydi değiştirmez miydi ? Bence çok şey değişirdi.
. Ama 2 tane eksilen amiralin yerine hemn başka amiral seviyesi bulabiliyosun demekki amiral seviyesi adam Dünya bulunmuçak bişey degil.
@H1dalg0 Böyle dediğinde de aslında o güçte insanların olmadığını, o koltuğu rahat dolduramayacaklarını, o koltukların dolmasının sebebinin kurgu olduğunu söylüyorsun.
Hükümet hemen 2 amiral bulabiliyor demişsin.Katılmıyorum.O olay kurgudur bana göre.Tıpkı Teach'in mf de yükselişi gibi.2y de sadece amiral koltuğu dolmadı yonko koltuğu da doldu.
Kafamı karıştırdın şimdi hangisi kurgu sence; amiral gücünde insan olmasına rağmen koltuk sayısının üç olması mı (ki buna argümanın hemen doldurabilmeleriydi), yoksa amiral gücünde insanın az olması o koltukları hemen dolduramayacaklarına rağmen kurgu sayesinde doldurmaları mı ? :bilmem:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık