Teachle bağlantısı çıkabilir mi? Belki.Normalde şeytan meyvesini yiyen bir kullanıcı öldükten sonra şeytan meyvesi başka bir yerde tekrar ortaya çıkar. Bu cansız nesnelere yedirilen şeytan meyveleri için nasıl işler bir fikriniz var mı? Ya da cansız nesnelere şeytan meyvesi yedirilmesiyle Karasakalın ikinci şeytan meyvesi yemesi arasında bir bağlantı var mı dersiniz?
Kaido ölü olabilir yani cansız bir varlık olduğundan birden fazla yani 100 şeytan meyvesi yemiş olabilir mi?
Teach meyve gücü ile bunu yaptıysa neden örtü ile yapmış olabilir?
- Meyvenin uçup gitme ihtimali :S
-Oda'nın -acaba-da bırakma arzusu.
Ama meyve gücü ile yapmadıysa örtü olayı mantıklı bir şekilde yöntemin öğrenilmesini istemiyordur.
Ayrıca Oda'nın bir çok şeyi açık kapı bırakarak sonradan karar verdiğini düşünüyorum. Yani bir yöntemi olsun ama tam olarak ne oalcağına karar vermek için sonraya da bırakmış oldu böylece.
Nesnelerin ise meyve yeme durumu belirsiz şuan maalesef @çiköfte 'nin dediği gibi Kullanıcı ile bağı var mı yok mu onu da bilmiyoruz. Ki yoktur gibi algıladım ben.
Karasakal da yüzüğüne müzüğüne yedirmesin de allah korusun tabi sanmıyorum ama çok kötü olur öyle olursa.