Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 881: Dalga Odası

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    192
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklima farkli bir sey geldi. Luffy önceden g3 e girince çekip küçülüyordu. Acaba o ayna parcasını yuttu ve icinden gecmeyi mi düşünüyor. Biraz zorlama oldu biliyorum.
 
Doffy Luffy 'e zarar veremedi saldırı gücü zayıf diyenlere karşı sana malzeme veriyor bu dövüş.

Katakuri 3 bölümdür dövüyor Luffyi , Luffyde ciddi hasar yok.

Luffy bu ana karakter. Dayak yer fiziki şekilde ama bu ona kalıcı hasar vermez. 4 bölümde dayak yese kalkıp birşey olmamış gibi dövüşebiliyor.
Çünkü hiç düşünmüyorlar.Neden öyle olduğu ortada.Haki kullansalar bile Luffy hala lastik bu değişmiyor.Üzerine birde haki ile koka ile koruyor kendini.İradeyi ve dayanıklılığı da katarsan etkilenmesi bu şekilde oluyor en fazla.

Bunların istediği gibi olması için luffynin bildiğin tek yemesi lazım.Onu da şu anda sadece ciddi bir imparator yapabilir seride.


Konu dönüp dolaşıp nasıl Doflamingo'ya geliyor anlamıyorum. :) Hayır ben de severim, seride gerçekten güzel işlenmiş, güzel bir düşmandı. Her seride böyle karakterler görmüyoruz.

Ama Doflamingo düşeli yıllar oldu :) Yani karşımıza çıkan isimler de ondan tabii ki daha güçlü isimler olacak.

Her çıkan ismi Doflamingo ile karşılaştıracaksak yandık yav.

Hayır bi de Doflamingo > Katakuri falan muhabbeti dönüyor, şaka gibi yemin ederim.

Bak ben ağzıma bile almadım beni gören direk gündeme getiriyor sonra niye geliyor diyorsunuz.
 
Biz de tayfanın hikayesini okuyoruz :D Döngüye mi girelim napalım :D Yani tayfanın bilmediği şeylerin tayfaya gösterilmesi kadar normal birşey yok. BAA'da Luffy H.Haki kullanınca herkes şaşırdı hatta MF'de bunu görmüş olan Jinbei bile oha amma gelişmiş pezo demişti, aynı şeyin laciverti :T Neyse eleştirmek de normal ne desem bilemedim.

Aynayı kendi kırıp ağzına almış, sonra da aynayı elleriyle uzayan ağzında sıkıştırmış ses gitmesin diye. En son yere çökünce de ağzındakileri yere düşürüp yutkunmuş. Sonra da zorla gülmüş falan. La ne farkedecek ya ha yutmuş ya elinde saklamış poff :(
Jinbe tayfaya gelecekse, gelecektir. Ne kadar iyi dümen kullandığının bir önemi yok.
 
@amaneden

Dof ile olan savaşta Luffy'nin Uyanış gücüne ulaşacağı belli olmuştu. Uyanış ve ya farklı bişi fakat Luffy'nin şuanda Yonkou kaptanlarina gücü yetmiyor. Güçlenmesi gerekiyor. Bunun için de kendi gücünün bi üst modeli var karşısında. Güçlenmek.icin en iyi firsat Katakuri.
 
Kata'nın saldırı gücü baya düşük.

Kata da Kraker gibi tek bir G4 saldırısına ya da hadi 2 saldırıya giderse Dof zirveye oturur tekrardan.
 
@justahuman

Tsunamiyi ne çok büyüttünüz arkadaşlar. Nami rotacı olduğu için panik yapıyor. Orada dümenci Jinbei var. Daha öncede buna benzer bir durumla karşılaşıp tsunami sayesinde Luffylerin Marineforda hızlıca ulaşmalarını sağlamıştı. Demek istediğim o tsunami bizimkilerin kaçışını engellemeyecek aksine hızlıca ilerlemeleri için bir kuvvet olacak.
http://www.korsanfan.com/konu/880-kaçma-Şansı-0.6294/page-17#post-806589
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık