Müthiş yorum görünce Hisoka gibi oldum.Zoro+Üç Kılıç
Müthiş yorum görünce Hisoka gibi oldum.Zoro+Üç Kılıç
O dediğin wombo combo olur Zoro+Bandana+Üç kılıçZoro+Bandana daha sağlam bence
Burada olduğunu bilsem ortayı sana bırakırdımMüthiş yorum görünce Hisoka gibi oldum.
Daha iyisini söyleyeyim mi ?Zoro+Üç Kılıç
Dof + Gözlük :/Daha iyisini söyleyeyim mi ?
DinliyorumDaha iyisini söyleyeyim mi ?
Dof+İç organlarıDof + Gözlük :/
Gözlük > Dof. Bunu anlamayan One Piece'i baştan okusun :/Dinliyorum
Dof+İç organları
Tayfaya Galatasaray'a transfer yapar gibi mantıkla adam gelmesini istemiyorum.Jinbei için;
Güç; var.
Tecrübe; var.
Şan; var.
Aksiyon; var.
Bilgi; var.
Akıl; var.
Başkalarından daha iyi yaptığı şeyler; var.
Katkı; var.
Geçmiş; var.
Tayfanın Jinbeiye borcu; var.
Tayfaya çağırılma ve kabul görme; var.
Adamın neyi eksik la bi deyin hele?
Kimi de takmış bi orada bi burada diyor. Herif balık adamlar için en doğrusunu yapma niyetindeymiş hep ve elinden geleni yapmış. Bu doğrultuda hareket etmiş. Askerken daha fazla inandığı bi adamın peşinden gitmiş o ölünce tayfasının başına geçmiş, savaş lordu bile olmuş. Sonra yine kendi adasını koruyan Beyazsakal için WGye baş kaldırmış devamında Beyazsakal ölünce terör yuvasına dönen adayı korumayı kabul etmesi için BigMomın emri altına girmiş. Sonra görülüyor ki o da sağlam papuç değil bi sinirde adayı yerle bir edecek artık inandığı adamın peşinden gidip kendi için bi şeyler yapmak istemiş. Burada adam bağlılık konusunda sorun yaşamıyor sadece inandığı değerler onu yeni yollar bulmaya sevkediyor ve o da bunları yapmaktan geri durmuyor.
Haki konusunda nasıl kendini iyi hale getiriyor bana bi açıklayabilsen :S@twei luffy g4 moduna geçerken hem fiziki hem haki konusunda kendini daha iyi hale getiriyor modun amacı o zaten. Luffy hakisini
daha iyi konsantre etmek için ve hakisini daha yoğun kullanmak için zaten o moda geçmek zorunda eğer normal haki yumruğuna o derece bir haki kullanabilseydi modun anlamı kalmazdı cracker örneğini vereyim sana. Cracker haki kaplatıyor askerlerine ve luffy onları aşamıyor ama g4 e geçince aşabiliyor. O askerleri aşabilmesi için zırh hakisini belirli bir seviyeye getirmesi lazım onu da g4 ile yapıyor.
Gerçekten g4 ün amacı sadece fiziki güç olsaydı luffy g3 e haki basıp fiziki güç uygulayabilirdi.