Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jinbei için;
Güç; var.
Tecrübe; var.
Şan; var.
Aksiyon; var.
Bilgi; var.
Akıl; var.
Başkalarından daha iyi yaptığı şeyler; var.
Katkı; var.
Geçmiş; var.
Tayfanın Jinbeiye borcu; var.
Tayfaya çağırılma ve kabul görme; var.
Adamın neyi eksik la bi deyin hele?

Kimi de takmış bi orada bi burada diyor. Herif balık adamlar için en doğrusunu yapma niyetindeymiş hep ve elinden geleni yapmış. Bu doğrultuda hareket etmiş. Askerken daha fazla inandığı bi adamın peşinden gitmiş o ölünce tayfasının başına geçmiş, savaş lordu bile olmuş. Sonra yine kendi adasını koruyan Beyazsakal için WGye baş kaldırmış devamında Beyazsakal ölünce terör yuvasına dönen adayı korumayı kabul etmesi için BigMomın emri altına girmiş. Sonra görülüyor ki o da sağlam papuç değil bi sinirde adayı yerle bir edecek artık inandığı adamın peşinden gidip kendi için bi şeyler yapmak istemiş. Burada adam bağlılık konusunda sorun yaşamıyor sadece inandığı değerler onu yeni yollar bulmaya sevkediyor ve o da bunları yapmaktan geri durmuyor.
Tayfaya Galatasaray'a transfer yapar gibi mantıkla adam gelmesini istemiyorum.

Carrot mesela, benim için çok daha iyi bir tayfa üyesi.

Jinbei'nin tayfaya katılsa da Sunny'de olacağını pek sanmıyorum doğrusu. Muhtemelen Filo'ya dahil olacaktır.
 
@twei luffy g4 moduna geçerken hem fiziki hem haki konusunda kendini daha iyi hale getiriyor modun amacı o zaten. Luffy hakisini
daha iyi konsantre etmek için ve hakisini daha yoğun kullanmak için zaten o moda geçmek zorunda eğer normal haki yumruğuna o derece bir haki kullanabilseydi modun anlamı kalmazdı
:) cracker örneğini vereyim sana. Cracker haki kaplatıyor askerlerine ve luffy onları aşamıyor ama g4 e geçince aşabiliyor. O askerleri aşabilmesi için zırh hakisini belirli bir seviyeye getirmesi lazım onu da g4 ile yapıyor.
Gerçekten g4 ün amacı sadece fiziki güç olsaydı luffy g3 e haki basıp fiziki güç uygulayabilirdi.
Haki konusunda nasıl kendini iyi hale getiriyor bana bi açıklayabilsen :S

Ben bilmediğim şey hakkında konuşurken hep tedirgin hissederim, mesela elimde hiçbir kanıt yok ve haki konsantrasyonu ve yoğunluğu hakkında kesin konuşamıyorum. Benim G4'dan anladığım şu; Luffy hakisini yoğunlaştırmıyor ama vücudunda daha fazla yere yayıyor ve sürekli kullanıyor. Normal formunda ise savunma yaparken ve atak yaparken anlık olarak kullanıyor ve zaten normal formunun hakiyi G4'dan daha uzun süre kullanmasını da normalleştiren bu. Ataklarının temel formundan çok daha güçlü olma nedeni tek başına haki yada tek başına meyve değil. Mesela hakisiz bi G4 normal bi yumruktan ne kadar güçlü olur sence? Kasları şiştikçe esnekleşiyor Luffy ve haki olmayınca da sertlikten ödün veriyorsun. Doflamingo'nun dediği gibi kuso gomu ama derisini haki ile sertleştiriyor ve gerilme kuvveti gücünü katlayarak artırıyor. Haki olmasaydı bu fiziksel formun bi anlamı kalmazdı. Tekrar diyorum bana göre normal bi yumruk ile G4 yumruğu arasında haki yoğunluğu gibi fark yok, ikisinde de hakisi aynı sertlikte ama haki yüklenen materyalin özellikleri farklı olduğu için G4 daha efektif.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık