Sevmediği bir karakteri neden övsün ki durduk yere.neredeyse bi Ace’in teki demediğin kaldı adama.
Sevmediği bir karakteri neden övsün ki durduk yere.neredeyse bi Ace’in teki demediğin kaldı adama.
Tamam Ace’i de sevmiyor ama ben genel bi tabir olarak kullandım. Yoksa haklısın Ace kim Jinbei ile anılsın. Mübalağa yaptım.Sevmediği bir karakteri neden övsün ki durduk yere.
Ace gibi diyerek anmak bir hakaret değil aksine büyük bir onurdur yanlış bir tabir kullandın.Tamam Ace’i de sevmiyor ama ben genel bi tabir olarak kullandım. Yoksa haklısın Ace kim Jinbei ile anılsın. Mübalağa yaptım.
Onur anlayışları farklı farklı tabi. Ace’i seven bile var, ne diyelim mesut olsunlar.Ace gibi diyerek anmak bir hakaret değil aksine büyük bir onurdur yanlış bir tabir kullandın.
Sen bu kadar komik olma la, Valla olma, olma yani, olmayıver. Şimdi gülme krizine sokacan milleti, bağımlılık yapacak yorumların, alıştıracan kendini herkese sonra beklenti oluşacak. Yapma, kendi kendine yazık edersinTamam Ace’i de sevmiyor ama ben genel bi tabir olarak kullandım. Yoksa haklısın Ace kim Jinbei ile anılsın. Mübalağa yaptım.
Ben de diyorum Red arkadaşım niye her konuda karşıma çıkıyor, desene bağımlılık yaptı. Peki kırmam seni canım benim. XOSen bu kadar komik olma la, Valla olma, olma yani, olmayıver. Şimdi gülme krizine sokacan milleti, bağımlılık yapacak yorumların, alıştıracan kendini herkese sonra beklenti oluşacak. Yapma, kendi kendine yazık edersin
Zoro+Üç KılıçOne Piecedeki en ütopik kombo diyo konu mu açsam ki.
G4 Luffy+Moriah
Law+Sugar
Kizaru+Foxy falan
aklına gelen söylesin başka
Zoro+Bandana daha sağlam benceZoro+Üç Kılıç