Mom Kaido'dan uzun gibi görünmüyor. Kaido bizim gemiye çıksaydı gemi batardı öyle bir kalıp vardı adamda. Mom'dan öyle bir hava alamadım.
One Piece'in başarısız perspektif anlayışı yüzünden öyle geliyor.Mom Kaido'dan uzun gibi görünmüyor. Kaido bizim gemiye çıksaydı gemi batardı öyle bir kalıp vardı adamda. Mom'dan öyle bir hava alamadım.
Şekil olsun diye koymuş Zaten adam gençliğinde de sarıymış karalıkla alakası yok.Şu Rayleigh'in lakabını biraz araştırdım da Hades'/Pluto falan çıkıyor. İyi bir insana da benziyor. Oradaki kara, siyah anlamından ziyade karanlık demek. İlginç bir durum.
Haki'den veya kişiliğinden geliyordur belki.Şu Rayleigh'in lakabını biraz araştırdım da Hades'/Pluto falan çıkıyor. İyi bir insana da benziyor. Oradaki kara, siyah anlamından ziyade karanlık demek. İlginç bir durum.
Bu adamın ikinci kişiliği falan olmasın şimdi Ne bileyim lakabı beni işkillendiriyor :/Şekil olsun diye koymuş Zaten adam gençliğinde de sarıymış karalıkla alakası yok.
Direk siyah diyebilirdi Kara Kol (Kokuwan) Zephyr gibi. Buradaki ise farklı bir kelime.Haki'den veya kişiliğinden geliyordur belki.
Korsanın iyisi olmaz ama bana da korsanlar arasında en iyilerden birisi gibi geliyor.
Sanmam ama bakalım.Bu adamın ikinci kişiliği falan olmasın şimdi Ne bileyim lakabı beni işkillendiriyor :/
Direk siyah diyebilirdi Kara Kol (Kokuwan) Zephyr gibi. Buradaki ise farklı bir kelime.
Öyleyse Zephyr'de müthiş bir Haki var diye yorumluyorum.Bu adamın ikinci kişiliği falan olmasın şimdi Ne bileyim lakabı beni işkillendiriyor :/
Direk siyah diyebilirdi Kara Kol (Kokuwan) Zephyr gibi. Buradaki ise farklı bir kelime.
Zephyr'in siyah. Bildiğimiz siyah Aynı zamanda Koka'sı yüksek diye bu unvan verilmiş. Rayleigh'in lakabında ise karanlık var. Neyse işte çok önemli bir şey değil ama dikkatimi çekti.Öyleyse Zephyr'de müthiş bir Haki var diye yorumluyorum.
Fark olduğuna göre Haki'den olmayabilir. Haki ve karanlık tam bağdaşmadı bende.
Silahlanma hakisinde vücut siyah çiziliyor diye; kara kralı haki mastera vurgu diye düşünmüştüm.Zephyr'in siyah. Bildiğimiz siyah Aynı zamanda Koka'sı yüksek diye bu unvan verilmiş. Rayleigh'in lakabında ise karanlık var. Neyse işte çok önemli bir şey değil ama dikkatimi çekti.