Aynen bende bi yerde görmüştüm Big Mom daha uzun.One Piece karakterlerinin boyları: Eğer doğruysa Big Mom, Kaido’dan uzun.
Aynen bende bi yerde görmüştüm Big Mom daha uzun.One Piece karakterlerinin boyları: Eğer doğruysa Big Mom, Kaido’dan uzun.
Animedeki hali zaten çok daha abartılı. Luffy’yi çok fena terletecek bu “canavar”. Bakalık Oda nasıl bir yol bulacak, bu dövüş için.Forum 10-15 kişi arasındaki tartışmalardan ibaret olduğu için normaldir. :/
Kaido'nun yere çakılıp Kid'lerin önünde belirdiği sahneye bakınca çok daha uzun görünüyordu. Animede de öyle keza. Gövdesi böyleyse bacakları da uzundur gibisinden düşünüldü doğal olarak. Fakat bir ara Kaido'nun boydan çizimi paylaşılmıştı. Bulamadım onu. Orada bacaklarının vücuduna göre oldukça kısa olduğunu gördük. Normal bir oran olsaydı boyu en az 15 metre olurdu. @Çörekçioğlu Luffy
Eyvallah reis. Bunu görmüştüm, evet. Ben Bm ile Kaido’nun yerini tam tersi hatırlıyordum. Video fena olmamış. Arkada müzik, seyretmesi eğlenceli diye paylaşmak istedim.
Daha önce paylaşmıştım bunu. Aklıma geldi.
Luffy bundan darbe yememeye çalışacak. Çok yerse sıkıntı. Kata abisi hazırlıyor işte yavaştan. :/Animedeki hali zaten çok daha abartılı. Luffy’yi çok fena terletecek bu “canavar”. Bakalık Oda nasıl bir yol bulacak, bu dövüş için.
Yanlışlık var Shanks daha uzun.One Piece karakterlerinin boyları: Eğer doğruysa Big Mom, Kaido’dan uzun.
O müziği abarttılar artık. Eskiden sadece epik sahnelerde olurdu şimdi her yerde. Animatörler az ekmeğini yemedi.One Piece karakterlerinin boyları: Eğer doğruysa Big Mom, Kaido’dan uzun.
Daha abisinin testinden geçemedi, Kaido’da işlemez o beş saniye kuralı.Luffy bundan darbe yememeye çalışacak. Çok yerse sıkıntı. Kata abisi hazırlıyor işte yavaştan. :/
Karakterlerin boylarını tartışıyoruz Sen ve Shanks, ne ayak? Wb’den sonra Shanks’ı yedirmeyiz, ona göre. Gerçi daha adamın faul bir hareketini görmedikYanlışlık var Shanks daha uzun.
Sen çok dinlemişsindir Doyumluk değil, tadımlık dinle.O müziği abarttılar artık. Eskiden sadece epik sahnelerde olurdu şimdi her yerde. Animatörler az ekmeğini yemedi.
Benden Shanks'i mi sakınıyon. İyiymiş kaç zamandır Shanks fanlığımızı göstermemişiz demek. Yok bazı şeyler yanlış gibi geldi bana. Birincisi Roger o kadar uzun değil gibiydi. Shanks'te daha uzundu diye hatırımda. Ve devler o kadar uzun değil. Hajrudin belki istisnadır ama Shirahoshi'den uzun dev görmedik galiba. Bu arada Pica'nın da boyu yanlış gibi. Daha doğrusu ben en fazla 500m diyordum.Daha abisinin testinden geçemedi, Kaido’da işlemez o beş saniye kuralı.
Karakterlerin boylarını tartışıyoruz Sen ve Shanks, ne ayak? Wb’den sonra Shanks’ı yedirmeyiz, ona göre. Gerçi daha adamın faul bir hareketini görmedik
Sen çok dinlemişsindir Doyumluk değil, tadımlık dinle.
En son Pedro’nun Tamago’yu ilk kez kestiği yere koydular sanırım. O sahneye iyi gitmişti.O müziği abarttılar artık. Eskiden sadece epik sahnelerde olurdu şimdi her yerde. Animatörler az ekmeğini yemedi.
Benden Shanks'i mi sakınıyon. İyiymiş kaç zamandır Shanks fanlığımızı göstermemişiz demek. Yok bazı şeyler yanlış gibi geldi bana. Birincisi Roger o kadar uzun değil gibiydi. Shanks'te daha uzundu diye hatırımda. Ve devler o kadar uzun değil. Hajrudin belki istisnadır ama Shirahoshi'den uzun dev görmedik galiba. Bu arada Pica'nın da boyu yanlış gibi. Daha doğrusu ben en fazla 500m diyordum.
Baktım şimdi güzel oturmuş. Özellikle yumurta sarısı anı.En son Pedro’nun Tamago’yu ilk kez kestiği yere koydular sanırım. O sahneye iyi gitmişti.