O cibiliyetsizin yüzüne tükürmem, ne eğitimi alacam. Reis'i aradım eğitim için, çarmıh yaptırıyormuş o yüzden eğitimsiz kaldıkRaylihten eğitim aldın mı peki ?
O cibiliyetsizin yüzüne tükürmem, ne eğitimi alacam. Reis'i aradım eğitim için, çarmıh yaptırıyormuş o yüzden eğitimsiz kaldıkRaylihten eğitim aldın mı peki ?
Bu Garp küçükken bunları boşuna dövmemiş, hep mesajmış da bilememişiz. Db'de izledik ama bu farklı sandık. Kaido'yu nasıl aşacağı belli oldu, 3 öğün sopa yer onu geçer. Sonra da k.k konuşması yaparken emeği geçenlerde düşmanlarını sayar artık. Babasına teşekkür edecek hali yok ya. Çocuk babalık mı gördü?Dare, eğer geleceği görecek kadar sağlam K hakili adamdan bir kaç saat dayak yiyip onun seviyesinde k hakili oluyorsa. Kendisinden çok daha üstün b hakili birini bulup ondan da bir iki saat dayak yer işlem tamamlanır.
Luffy'nin yeni gücü fena değil, en azından dövüş içinde kendini güçlendiriyor, sen ne diyorsun
@RedTeroR
Neymiş o yeni güç?
Bunlar sülale olarak böyle güçleniyorlar heralde. Dayak arsızlarıBu Garp küçükken bunları boşuna dövmemiş, hep mesajmış da bilememişiz. Db'de izledik ama bu farklı sandık. Kaido'yu nasıl aşacağı belli oldu, 3 öğün sopa yer onu geçer. Sonra da k.k konuşması yaparken emeği geçenlerde düşmanlarını sayar artık. Babasına teşekkür edecek hali yok ya. Çocuk babalık mı gördü?
Yaptırılacak çok çarmıh var ya.İşler yoğun bu araO cibiliyetsizin yüzüne tükürmem, ne eğitimi alacam. Reis'i aradım eğitim için, çarmıh yaptırıyormuş o yüzden eğitimsiz kaldık
Kaido'da böyle böyle zirve oldu diye açıklama gelirse tadından yenmez.
Bunlar sülale olarak böyle güçleniyorlar heralde. Dayak arsızları
Herkes Mihawk gibi çiziksiz haliyle en olacak değil ya
Herkes anlamasın diye gizli tutmuşlar işte. Roger ile Garp böyle böyle güçlenmiştir. WB'ye bilerek söylememişler ki kendileri geçilmesin.
Bunların bu kadar güçlü olması Wb yüzünden gene mi siz diye diye dövmüş bunlarıKaido'da böyle böyle zirve oldu diye açıklama gelirse tadından yenmez.
Herkes anlamasın diye gizli tutmuşlar işte. Roger ile Garp böyle böyle güçlenmiştir. WB'ye bilerek söylememişler ki kendileri geçilmesin.
Elinin ayarını kaçırmış baksana millet WB'den üstün görüyor bunlarıBunların bu kadar güçlü olması Wb yüzünden gene mi siz diye diye dövmüş bunları
Baba şefkati yapmış Wb.Vururken içi acıya acıya vurmuş.Elinin ayarını kaçırmış baksana millet WB'den üstün görüyor bunları