Adamsın.O gönüllerin Kralı
Adamsın.O gönüllerin Kralı
Ya kıçı tüysüz babuna verdiyse gözü?O değilde bu öğretmenler arasında en adam gibi adamı gene Mihawk çıktı.
Bak Ray'e sıfır model Luffy göndermiş, bizim Mihawk o kadar sağlam eğitim vermiş adamın bir gözü yok. Eee malum ne kadar dayak o kadar güç o yüzden Zoro >= geri kalanları
Eğitimden önce hepsini kesmişti, git iyi oku zuhahahahaYa kıçı tüysüz babuna verdiyse gözü?
Kral gibi basmakalıp bir kelime ile Kidi sınırlayamam.Aaaa ayıp ettin gerçek kral Kid bak üzdün.
Kral adam boyun eğmezGerçek kral Zoro.
KıskanmaTaçsız kral. Metin Oktay halt etmiş yanında.
Yoo yenileri gelmişti. :/ (Animede öyleydi xd)Eğitimden önce hepsini kesmişti, git iyi oku zuhahahaha
Savaştan sonra eli kolu hateket etmeyecek şekilde yerde yatıyordu, Perona gazeteyi gösteriyordu falan o kısımda yenmiş olması lazım. O da mı animedeydi la :S Sonrasında gidip diyor ya tüm babunları indirdim diye falan, boyun eğip bana öğret şişoo diyor.Yoo yenileri gelmişti. :/ (Animede öyleydi xd)
Yani ? Yenmiş hepsini işte.Savaştan sonra eli kolu hateket etmeyecek şekilde yerde yatıyordu, Perona gazeteyi gösteriyordu falan o kısımda yenmiş olması lazım. O da mı animedeydi la :S Sonrasında gidip diyor ya tüm babunları indirdim diye falan, boyun eğip bana öğret şişoo diyor.
Neyse yine de güldürdün.