Keşke böyle bişey olsa.Yabancı forumda biri paylaşmış. Oven'ı şişleyen Shiryuu olabilir diyorlar. Çizim tarzı benzerliği de olabilir tabi de, kılıç benziyor gibi.
Keşke böyle bişey olsa.Yabancı forumda biri paylaşmış. Oven'ı şişleyen Shiryuu olabilir diyorlar. Çizim tarzı benzerliği de olabilir tabi de, kılıç benziyor gibi.
Verilecek ne cevabın var ?Bu yorumu görmemiş gibi davranıyorum.
K.haki göz olmadan olmuyormuş demek. Ruhani bir olay diyorduk haki için ama yalanmış meğersem xdVerilecek ne cevabın var ?
Gözleri diye yapıyor o yüzden k haki değildir diyorsun böyle bir kafa var mı
100 kere k haki efekti yaptılar çoğunda göz ön planda kalkıp gözle yapıyorsa olmaz diyorsun. Sonra bir de ruh muh falan yapma gözünü seveyimK.haki göz olmadan olmuyormuş demek. Ruhani bir olay diyorduk haki için ama yalanmış meğersem xd
Sen git de Fuji'ye anlat bu işleri.100 kere k haki efekti yaptılar çoğunda göz ön planda kalkıp gözle yapıyorsa olmaz diyorsun. Sonra bir de ruh muh falan yapma gözünü seveyim
Bak Op için konuşursak.Sen git de Fuji'ye anlat bu işleri.
Bak Op için konuşursak.
Gözleri ile gören Mihawk'ın yaptığının, Kulakları ile hisseden Fuji'nin yaptığından daha fazla k haki çıkma ihtimali var.
Yani tutup şurdan gözleri olmayan adamın hikayesinden yürümen ilginç. Adam neresiyle yapacak başka ?
Ben ellerimle klavyede yazıyorum, Allah korusun olmadıklarını düşün, ayaklarımla yazacam değil mi ?
Neyse ne anlatıyorum sana ya, He Reis He.
Allah aşkına yapma be redterror reis bu adamın K.hakisi baya iyidir bana göre de öyle çıkacakta gözlerinden dolayı demeyin şuna benceBak Op için konuşursak.
Gözleri ile gören Mihawk'ın yaptığının, Kulakları ile hisseden Fuji'nin yaptığından daha fazla k haki çıkma ihtimali var.
Yani tutup şurdan gözleri olmayan adamın hikayesinden yürümen ilginç. Adam neresiyle yapacak başka ?
Ben ellerimle klavyede yazıyorum, Allah korusun olmadıklarını düşün, ayaklarımla yazacam değil mi ?
Neyse ne anlatıyorum sana ya, He Reis He.