Bırakması çok saçma olur. Meyvesiz kalması daha saçma olur.Beyler gerçekten Karasakalın Marconun meyvesini bıraktığına inanıyor musunuz ? Shanks falan kurtarabilir ancak yoksa Karasakal hayatta bırakmaz o meyveyi.
Bırakması çok saçma olur. Meyvesiz kalması daha saçma olur.Beyler gerçekten Karasakalın Marconun meyvesini bıraktığına inanıyor musunuz ? Shanks falan kurtarabilir ancak yoksa Karasakal hayatta bırakmaz o meyveyi.
Hani nerede senaryo ?Luffy fanları gidin senarist olun diyen adama bak iki dakika da ne idüğü tam belli olmayan konuda Senaryo yazdı helal sana be. Kendi yaptığını her konuda başkaları yapıyor diye lanse ediyorsun başarılısın da bu iş de
Hamiledir diye vurmamıştır. Onun olayı kolay. Sonuçta WB'ye öyle vurmuş ki ayıldığında ne olduğunu adamları anlatmış. WB Shanks'i gördüğünde bile anlıyor göğsündeki yarayı kimin yaptığını. Ve hala sızlayan bir yaraymış. Artık nasıl koyduysa Roger.Hani nerede senaryo ?
Bigmom, Roger'in okuyup gittiğini söylüyor mu ? Söylüyor
Bigmom, Roger'in kendisi ile dövüştüğünü söylüyor mu ? Söylemiyor
Bigmom, Roger'in Raftel'e ulaşmasını kendisi için eziklik sayıyor mu ? Sayıyor
Bigmom, Roger ile dövüşüp dayak yemiş ve bölgeleri fetih edilmiş olsa, Raftel meselesini dillendirir mi ? Dillendirmez.
Sonuç, adam gelmiş okumuş çekmiş gitmiş, çekmiş gitmiş kısmına kaçtı dememin neresi olay oluyor anlamıyorum hiç
Roger, nasıl dayek yediyse Raftel'in yerini söyleyem sana paşam diyor sen oraya bakHamiledir diye vurmamıştır. Onun olayı kolay. Sonuçta WB'ye öyle vurmuş ki ayıldığında ne olduğunu adamları anlatmış. WB Shanks'i gördüğünde bile anlıyor göğsündeki yarayı kimin yaptığını. Ve hala sızlayan bir yaraymış. Artık nasıl koyduysa Roger.
Bu senin yorumun. Biz direk WB'nin ağzından aldığı yaranın hala sızladığını duyduk. Ne dersin Roger kendinden 4-5 yaş küçük olduğu ve dövmüş olduğu WB'yi gider ayak güldürmek için Raftel'in yerini söylemek istemiş olmasın?Roger, nasıl dayek yediyse Raftel'in yerini söyleyem sana paşam diyor sen oraya bak
Cidden Roger'in WB'den küçük olduğunu mu düşünüyorsun ?Bu senin yorumun. Biz direk WB'nin ağzından aldığı yaranın hala sızladığını duyduk. Ne dersin Roger kendinden 4-5 yaş küçük olduğu ve dövmüş olduğu WB'yi gider ayak güldürmek için Raftel'in yerini söylemek istemiş olmasın?
Durmadan kendi içinde ironi yaşıyorsun muhtemelen seviyorsun bu hayatı o yüzden çok fazla üzerine gitmiyorum.Hani nerede senaryo ?
Bigmom, Roger'in okuyup gittiğini söylüyor mu ? Söylüyor
Bigmom, Roger'in kendisi ile dövüştüğünü söylüyor mu ? Söylemiyor
Bigmom, Roger'in Raftel'e ulaşmasını kendisi için eziklik sayıyor mu ? Sayıyor
Bigmom, Roger ile dövüşüp dayak yemiş ve bölgeleri fetih edilmiş olsa, Raftel meselesini dillendirir mi ? Dillendirmez.
Sonuç, adam gelmiş okumuş çekmiş gitmiş, çekmiş gitmiş kısmına kaçtı dememin neresi olay oluyor anlamıyorum hiç
Verilecek cevap olmayınca böyle şeyler oluyor ne yapalım, anlıyorum seniDurmadan kendi içinde ironi yaşıyorsun muhtemelen seviyorsun bu hayatı o yüzden çok fazla üzerine gitmiyorum.
Luffy Fanları senaryocu diye yakınıyorsun kendi başına senaryo çiziyorsun bunu da yapmışsam ne olacak ya da demişsem ne olacak diyorsun sonra da verilecek cevap bulamayınca böyle oluyor diyorsun aynen devam.Verilecek cevap olmayınca böyle şeyler oluyor ne yapalım, anlıyorum seni