Yoldur o, yer olsa duramazsın.Başını yere koydu zaten
Zoro Wanoda bunları yapacakmış. Ağır spoiler içerir.
Yoldur o, yer olsa duramazsın.Başını yere koydu zaten
Hayır seri sonunda bir de bu adama KK falan diyecekler, ne bileyim yazık OP ahalisine.Adam tutup odaya atacan, sonra erkek erkeğe mücadele edecez diyecen ama pilin bitince kaçacan öyle mi ?
Elimizdeki kk işte Usopp'tan bile hallice
@Reiper ne dedin duyamadım
Kafes sahnesini atacaktım da çok da ezmek istemedim marimoyu. Bi de ölü taklidi yaparken çizdiler ya la onu animede.O taktiksel geri çekilme, herkes yapıyor.
Bu sahne bugünkü tartışmadan mı aklına geldi la
İşin komik tarafı adam kaçtı diyoruz sinirlenip cevap atıyorlar, sonra iki mesaj daha atıyoruz kaçmışsa ne olmuş diyorlarHayır seri sonunda bir de bu adama KK falan diyecekler, ne bileyim yazık OP ahalisine.
Hacı adamlar uçmuş sen ne anlatıyon. Bak su altında nefessiz kaldığı için girdiği kafesten hikaye çıkarıyorlar. Yav arkadaş Allah insanı Luffy fanlarının yerine koymasın Töbe yarabbi sen bizi koruTaktiksel geri çekilme Luffy fanlarının zoruna gidiyor.
Başını eğmesi arkadaşları için güçlenmek istemesi bizim için gurur sahnesi.Zoro be adam be denilen sahnelerden.
Aradaki fark bu.
Taktiksel geri çekilme yerine GR formu de hoşlarına gider.Taktiksel geri çekilme Luffy fanlarının zoruna gidiyor.
Başını eğmesi arkadaşları için güçlenmek istemesi bizim için gurur sahnesi.Zoro be adam be denilen sahnelerden.
Aradaki fark bu.
Jinbei'den soğudum
Jinbei'nin ilk çizimleriymiş. En üsttekine bakılırsa boşa gitmesin demiş herhalde
Bandana ay yıldızlı gibi.
Jinbei'nin ilk çizimleriymiş. En üsttekine bakılırsa boşa gitmesin demiş herhalde