Ne kadar basit bi yönlendirme bu yaHacı adamlar uçmuş sen ne anlatıyon. Bak su altında nefessiz kaldığı için girdiği kafesten hikaye çıkarıyorlar. Yav arkadaş Allah insanı Luffy fanlarının yerine koymasınTöbe yarabbi sen bizi koru
![]()

Ne kadar basit bi yönlendirme bu yaHacı adamlar uçmuş sen ne anlatıyon. Bak su altında nefessiz kaldığı için girdiği kafesten hikaye çıkarıyorlar. Yav arkadaş Allah insanı Luffy fanlarının yerine koymasınTöbe yarabbi sen bizi koru
![]()
Seriyi baya iyi anladığınızı verdiğiniz örneklerden görüyoruz, Hadi bir kere daha Marine erlerinden kaçan Zoro'yu paylaşınNe kadar basit bi yönlendirme bu yaNefessiz kaldığı için yakalanıyor kafese konuyor da millet kafese konmasından değil çıkamamasından hikaye çıkarıyor. Anladığın kadar varsın, gerisi hikaye.
Boş genellemelerine beni katmazsan sevinirim. Ben zor durumda Zoro'nun ashura açıp bişeylerden kurtulabileceği iddiası için attım kafesi xdSeriyi baya iyi anladığınızı verdiğiniz örneklerden görüyoruz, Hadi bir kere daha Marine erlerinden kaçan Zoro'yu paylaşın![]()
Hmm bir de aşırı uğraşmış yazıklar olsun.![]()
Jinbei'nin ilk çizimleriymiş. En üsttekine bakılırsa boşa gitmesin demiş herhalde
Ben olayı sana anlatmadım ama sen kendi üzerine alındın. Senden başkaları başka konularda bu örneği verme ihtiyacındalardıBoş genellemelerine beni katmazsan sevinirim. Ben zor durumda Zoro'nun ashura açıp bişeylerden kurtulabileceği iddiası için attım kafesi xd
Ben olayı sana anlatmadım ama sen kendi üzerine alındın. Senden başkaları başka konularda bu örneği verme ihtiyacındalardı![]()
Ouija simgesi olabilir. Yabancılar çok kullanıyor bu simgeyi.Bandana ay yıldızlı gibi.
Öldürsün bari bir işe yaramış olur.Hmm bir de aşırı uğraşmış yazıklar olsun.
Delirdi.![]()
İstediğiniz kadar Zoro'ya laf edin kazanan yine o olacak nihahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahHAHahhahHAhahHAhahHAhahAHhahhaahhahahahhahahahhahahdjfchjahxjbfjb