Yok Luffy sınırında. Zoro'ya yetişmeye çalışıyor bu aralar.Lufy'de belki daha göstermedikleri teknikleri vardır. Yani kaçma teknikleri. @RedTeroR Ne diyorsun?
Yok Luffy sınırında. Zoro'ya yetişmeye çalışıyor bu aralar.Lufy'de belki daha göstermedikleri teknikleri vardır. Yani kaçma teknikleri. @RedTeroR Ne diyorsun?
Her cümleye "bence" veya "bana göre" diye eklemem mi lazım? Bu kadar da takılmayın herşeye.Seriyi arkadaş yazıyor.
Ben öylesine takılmak için yazdım.Her cümleye "bence" veya "bana göre" diye eklemem mi lazım? Bu kadar da takılmayın herşeye.
Mangada zaten dof uyanış açtıktan sonra leo bazooka yemeden önce 20 dk'lık zaman atlayışı var. Buna bakarak sağlıklıyken uyanış açsa 3 saat dayanır diyorum. Bi tarafımdan sallamadım.
Katakuriyi geçince yaklaşacak epey Luffy.Yok Luffy sınırında. Zoro'ya yetişmeye çalışıyor bu aralar.
Yarım tık falan kalır arada tahminimce. Şarapçı hain Reyli yerine vanpir eğitseymiş keşke. Haki emcüklemeyi de öğretirdi hem.Katakuriyi geçince yaklaşacak epey Luffy.
Belki rakibine geleceği gösterip onu korkutmayı öğretirdi. Böylece dövüşe gerek kalmadan korsankral olurdu negzel.Yarım tık falan kalır arada tahminimce. Şarapçı hain Reyli yerine vanpir eğitseymiş keşke. Haki emcüklemeyi de öğretirdi hem.
Onu şimdi de yapar. Her şeyin sesini duyma şeysiyle milletin kulağına korkunçlu şeyler fısıldayacak. Kata'da görürüz zaten. "Ağzını tüm dünyaya ifşa ederim şeker chocuq." dediği anda soluğu anasının yanında alır. Raad ol sen.Belki rakibine geleceği gösterip onu korkutmayı öğretirdi. Böylece dövüşe gerek kalmadan korsankral olurdu negzel.
Mink-hawk gibi rakibine geleceği gösteremedikten sonra o düzeye gelemez kolay kolay.Onu şimdi de yapar. Her şeyin sesini duyma şeysiyle milletin kulağına korkunçlu şeyler fısıldayacak. Kata'da görürüz zaten. "Ağzını tüm dünyaya ifşa ederim şeker chocuq." dediği anda soluğu anasının yanında alır. Raad ol sen.
Olduğu kadar artık. Hem Luffy'nin anası maymun minkiymiş. Monkey adı da oradan geliyor zaten. Dolunayda Luffy kardeşim şov yapacak.Mink-hawk gibi rakibine geleceği gösteremedikten sonra o düzeye gelemez kolay kolay.
Yarı mink olduğu için anca yarım ayda olur bence. Annesi de attır. Zira babası at hırsızının teki.Olduğu kadar artık. Hem Luffy'nin anası maymun minkiymiş. Monkey adı da oradan geliyor zaten. Dolunayda Luffy kardeşim şov yapacak.